Bron: Flickr - Beatrice Merch/Gage Skidmore

Trump overtuigt zaal met denkbeeldige zwarte kiezers

'Jij bent zeker een basketballer?'

Donald Trump heeft donderdagavond in Missouri een zaal vol denkbeeldige zwarte kiezers overtuigd van zijn plannen om Amerika weer groot te maken. In een emotionele toespraak beloofde hij de belangen van de massaal toegestroomde imaginaire toehoorders te beschermen.

“Jullie banen zijn bij mij veilig” sprak Trump, waarop de zaal ontstak in fictief gejuich. Een lange, virtuele man met kroeshaar en een geel hemd op de eerste rij, werd persoonlijk door de presidentskandidaat aangesproken. “Jij bent zeker een basketballer?”

Even verderop projecteerde de presidentskandidaat een vrouw met striemen op haar schouders. “Ik zie dat jullie levens nog steeds getekend zijn door het slavernijverleden”, zei een aangedane Trump. “Het is goed dat jullie zijn vrijgelaten. Ik hou niet van mensen in gevangenschap.” Opnieuw ontstak de zaal een daverend illusoir applaus. Sommige denkbeeldige kiezers begonnen spontaan Oh Happy Day te zingen. Trump zong zelf ook een stukje mee.

De lijfwachten van Trump keken onbewogen toe. Vervolgens stapten ze in het vliegtuig richting Florida, waar Trump een afspraak had met de echte Mickey Mouse.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Chapeau Wiemersma, onze meningen lopen niet vaak parallel; maar hier heb je toch een imaginair gevoelige snaar geraakt. Ik hield het niet droog. Ik wacht nog met spanning op jouw commentaar als deze fijngevoelige triljonair de muur tussen Texas en Mexico onthult en alle Latino’s ‘aan de overkant’ bemoedigend toespreekt. .

gravatar

Hoi Outsider. Het is mij ook opgevallen dat Wiemie op een turning point is. Van struisvogelkop-in-het-zand-links is hij meer open minded aan het worden.

Wie heeft dat gedacht?

Corrie.

gravatar

Een beetje respect voor meneer Trump!!

Hij kan niet tippen aan meneer Wilders. Maar hij is de enige die Amerika nog kan redden!

Ach, had meneer Wilders het maar niet zo druk, dan zou de hele wereld al in een paradijs zijn veranderd!

Corrie.

gravatar

De foto troont ons hét hoogtepunt van een Meet & Greet America’s next president. Dit event was georganiseerd én gesponsord door o.a. NRA, NSA, Monsanto, CIA, Homeland Security, MacDonald, Coca Cola a.k.a. Blackwater. Een onvergetelijk moment was toen licht- en geluidstechnici spontaan muziek en beelden van de film “Close encounters of the third kind” vertoonden, met een slotwoord van E.T. zelf. Donald was tot tranen toe geroerd. Steven Spielberg dirigeerde DJ’s huisorkest.

gravatar

Was de zaal waar Trump zijn toespraak hield een PokéStop waar je neger-Pokémons kunt vangen zoals: Spechelle, Roshanta, Shaquesha, Dae’Juan, Orangelo en Mygrlesha?

Reageer
gravatar

Ah, verkeerde zaal dus!

Geen zaal vol niggas, maar vol poggas.
(Moeilijke letters trouwens, die namen.)

Is ook moeilijk te zien zien zonder egofoon.