Het is een van de populairste groenten van Nederland: de komkommer. Maar kun je ook van zo’n lekkere sappige snack genieten zonder je meteen schuldig te voelen over je gewicht? Voortaan wel! Nu is e
Ik zie hier een overduidelijk geval van industriele spionage, zoniet goedkope imitatie, van ons hoogwaardig medicinale produkt Bioforce Cucumis Sativus!
Misschien wat doorzichtig, maar neem het maar ‘s met een korreltje zout.
Inderdaad: met één korreltje zout, maar ook beslist niet meer dan dat. Zout is immer hygroscopisch en één korreltje zout houdt al snel een kwartliter water vast. Bij meer zout is men voor men het weet obesiet. Of lijdend aan een waterhoofd.
Zo gezond is dit niet hoor. Dit goedje staat stijf van de chemicaliën, en bestaat het voor bijna 100% uit H2O.
Ik doe soms een klein beetje komkommer light bij mijn whisky (vooral bij cask strength). Dat doet vaak wonderen voor de smaak. En blijkbaar is dat dus ook gezond.
Na de in Duitsland mislukte tomaat Light, daar beter bekend als de hollandische wasserbombe, gaat een durfal het deze keer proberen met de komkommer…
Hohoho!!
Ik zie hier een overduidelijk geval van industriele spionage, zoniet goedkope imitatie, van ons hoogwaardig medicinale produkt Bioforce Cucumis Sativus!
A Vogel
(voorheen dr A Vogel)
Weer een vogel die gevlogen blijkt.
Overigens blijkt het glutenvrije dieet inderdaad in meerderheid van de gevallen een HYPE.
http://www.bbc.com/news/magazine-37292174
Hetzelfde geldt uiteraard voor 100% van het suiker-is-gif!!-dieet.
Dit produkt is nog niet helemaal àf!
Er moet nog een groene kleurstof in, en dan is het een kant-en-klare smoessie!!
Perfect voor zweefteven!
Dan kan men er wel 5x zoveel voor vragen als voor een komkommer!
Ik kan overigens het mengsel van glycerol E422, Natrium koperchlorofyline E141, en riboflavine Fosfaat E101 aanbevelen.
De firma Spa heeft dit produkt overigens al vele jaren. En ook zonder kleurstof vragen ze al zeker 5 x zoveel als voor kraanwa.. eh kommkommer.
En ze zijn niet de enige!
Hoeveel belasting betalen ze eigenlijk?
Tip:
Klein scheutje komkommer light in een glas whisky. Geen ijs,
Geef mij maar broccoli.
Laat je niet voor de gek houden lieve mensen, het is gewoon puur kommer- en kwelwater.
Waar zit de humor in dit artikel?
Misschien wat doorzichtig, maar neem het maar ‘s met een korreltje zout.
Inderdaad: met één korreltje zout, maar ook beslist niet meer dan dat. Zout is immer hygroscopisch en één korreltje zout houdt al snel een kwartliter water vast. Bij meer zout is men voor men het weet obesiet. Of lijdend aan een waterhoofd.
Zo gezond is dit niet hoor. Dit goedje staat stijf van de chemicaliën, en bestaat het voor bijna 100% uit H2O.
het is duidelijk komkommertijd!
Ik bedoel komkommer-light-tijd
Hm, heb dit product eens getest, maar het smaakt nogal waterig.
Ik doe soms een klein beetje komkommer light bij mijn whisky (vooral bij cask strength). Dat doet vaak wonderen voor de smaak. En blijkbaar is dat dus ook gezond.
Ik gebruik de komkommer altijd bij mijn vriendin, dan hoef ik hem niet meer te wassen.
Ik gebruik het sap altijd voor het poetsen van mijn Roodkoperen Fluit van Verdienste.