Mark wacht nog met behandeling soa’s tot hij zich aanvullend kan verzekeren

‘In januari is die syfilis echt nog niet zover gevorderd’

Mark heeft twee soa’s, maar hij wil nog even wachten met de behandeling zodat hij zich aanvullend kan verzekeren. “Die syfilis kan best even wachten tot januari, volgens Google is het dan nog niet zover gevorderd.”

De 26-jarige inwoner van Geldrop is bang dat hij wordt doorverwezen als hij naar de huisarts gaat. “Ja dan hang je. Als ik iedere keer als ik iets heb word doorverwezen moet ik uiteindelijk mijn volledige eigen risico aftikken. Dan wacht ik liever tot ik écht iets heb en ik toch mijn eigen bijdrage moet betalen”, zegt hij terwijl hij krabbende bewegingen maakt over zijn skinny jeans.

Dat niet doorverwezen worden heeft soms heel wat voeten in de aarde. “Als je neus afbrokkelt van de syfilis moet je een aardig potje jokken om duidelijk te maken waarom je tijdens het huisartsconsult je sjaal voor je mond houdt.”

Over vier maanden laat de moeilijke verstaanbare Mark ook meteen een kaakreconstructie uitvoeren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dan heeft een behandeling ook geen nut. Ze halen wel al je ingewanden eruit om te kijken of ze iemand anders nog kunnen helpen. Bedankt voor je commentaar Iemand.

gravatar

Zó, nu gaan we zien welke partij het ‘gulste’ de eigen bijdrage gaat afschaffen als verkiezingsbelofte.

En dat geld betaalt de domme kiezer natuurlijk weer zelf terug via de premie of de belasting.

Of de linkse sinterklazen gaan dat ‘progressief’ en ‘sociaal’ bij ‘de sterke schouders’ weghalen. Een cadeau dat iemand anders betaalt is altijd fijn weggeven.

Reageer
gravatar

Nogal sneu dat dat cadeautje dan landt bij de dikke reten en zwartgerookte longen met de hoogste zorgkosten.

‘Kan ik het helpen?!’
Ja, domme aso.

gravatar

Mooie satire. De linkse sinterklazen boeken de hoogste eigen bijdrage in hun verkiezingsprogramma. De rechtse stinkerds doen net alsof ze goedkope zijn en zetten dan vrolijk het dubbele in het regeeraccoord.