NOS

Bondscoach Zweden: ‘Het leek wel of ze met 2 assistent-bondscoaches meer speelden’

Oefenmeester erkent dat team is ontsnapt tegen Nederlands Elftal

Zweden is gisteren ontsnapt aan een nederlaag tegen het Nederlands Elftal, erkent ook bondscoach Janne Andersson. “Het leek wel alsof ze met twee assistent-bondscoaches meer speelden”, duidt hij het overwicht.

De ogenschijnlijke overtalsituatie leidde niet tot een overwinning, maar Andersson verwacht dat Nederland hoge ogen gaat gooien als het op deze voet verder gaat: “Als je voor je gevoel tegen zoveel assistent-bondscoaches speelt, is het gewoon heel moeilijk om door zo’n organisatie te breken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou Henk, bij jou is zo te zien het Hek nu echt van de Dam. Is jouw dialect gewoon ouderwets plat Amsterdams of ben je een voorloper v.w.b. allochtonen-Nederlands nieuwe spelling? Zo ja; van welke versie: Gülen, Erdogan of Maghreb?

gravatar

Hè? Ik dacht dat die allemaal weggelopen waren.

Ze zitten nu toch bij de Zweden? Nee de Ikea. Onee de FIFA. Ofnee, Turkse NSDAP. Onee, heet gewoon heet AKP. Owacht, die voetbalt niet. Ojee, was ander land. Zo eentje dat voetbaltoernooi kocht. Of minstens vrouwen stenigt. Maar wel veel betaalt.

Oja, geld!

Reageer
gravatar

Beetje warrig verhaal, maar kort samengevat is er inderdaad een scheidsrechter die levenslang gratis Ikea-spullen krijgt.

gravatar

Klopt. In een vorig leven was bondscoach Blind een heel erg in-voelend haptonoom, vooral bij zijn lesbische clièntele. Assistent Marco van B. maakt hier het bij profvoetballers algemeen bekende frustratie-gebaar na een gemiste kans voor open doel.

gravatar

Het kostte enige moeite om beide heren in positieve pose te fotograferen. De huis-choreograaf van de KNVB heeft er enkel uren aan besteed en freelance fotograaf Anton Corbijn heeft met een soft-focus lens de ergste teleurstelling kunnen wegfilteren. Wel zijn Marco van B. en Danny B. zich sindsdien erg bewust van mogelijke in hinderlaag liggende paparazzi: het stel vertoont zich niet meer samen.

gravatar

Bij Nederland zitten 17 miljoen bondscoaches op de bank, zie daar maar eens van te winnen.

Alleen jammer dat uitgerekend diegene met de eindverantwoordelijkheid Blind is.

Reageer