Henk zit vandaag drie jaar bij accounting, hoe zijn de reacties op LinkedIn?

Jubileum maakt veel los bij connecties

Op de sociale media was het jubileum van Henk Verduinen (46) vandaag het nieuws van de dag. De joviale accounts professional werkt vandaag precies drie jaar bij accounting. Vooral op LinkedIn leidde dat tot felle reacties: #hoeravoorhenk was vanmiddag trending.

“Congratulations on the anniversary sir Hnek”, zegt Ravi Pradhakaran van Hyderabad Consulting, die Henk eerder heeft endorsed voor zijn beheersing van het Nederlands. Ook bij andere connecties maakte Henks jubileum veel los. Stockphotomodel Millie Ryan bood hem very special Miracle Brain IQ Pills aan ter waarde van slechts 800 dollar.

Pieter Loopmans, CEO van ‘Pieter Loopmans’, gaf zijn felicitaties aan Henk kleur met een persoonlijke anekdote: “Hallo Henk, gefeliciteerd! We hebben zes jaar geleden nog zwijgend aan een statafel gestaan op een netwerkborrel. Groet, Pieter Loopmans.”

Henk zelf heeft nog niet de tijd gehad om de reacties te bekijken. “Ik heb de e-mailnotificaties al wel gezien, maar ik ben er nog niet aan toegekomen. Ik kijk er nu al naar uit om alle leuke reacties te lezen als ik over drie of vier maanden weer een keertje inlog.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb vroeger ook een tijdje op accounting gezeten, maar daar vond ik niet veel aan.
De hopman kon zijn handen niet thuishouden en die jamboree was één saaie boel. Snel mee gestopt.

Ik zit nu op neurochirurgie. Veel leuker!

Reageer
gravatar

Wisten jullie dat op LinkedIn ook met zeer ervaren mensen in discussie kunt gaan? Over allerlei onderwerpen die in de verste verten iets met jouw vakgebied te maken hebben, of met het hunne. Dat kan vruchtbare resultaten opleveren als je er een paar weken in investeert.
Een beetje zoals hier.

Reageer
gravatar

Ik zeg altijd ‘gefeliciteerd met dit mooie initiatief’, maar dan lees ik de volgende dag dat de stekker eruit is getrokken.