Kun jij deze frambozen in de juiste volgorde zetten?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ha, ik lekker wel. Wat zijn jullie verschrikkelijk dom zeg! Zeker vrienden of familie van Corrie van Hiernaast! Of andere PVV-stemmers of VVD-sympathisanten. En ook waarschijnlijk fans van ADO Den Haag, je weet wel, die club uit de derde stad van ons heerlijke land, maar die maar zelden aan het eind van de competitie rond die derde plaats staan….

gravatar

Simpel. Eerst die ene, daarna die andere, daarna die ene ernaast, dan die met die bolletjes, dan die aan de rand, dan die framboos, dan die twee naast elkaar, dan die roze, dan die ene die daar ligt, en dan de laatste.

Reageer
gravatar

Te weinig informatie om de vraag goed te kunnen beantwoorden.

Bij frambozen is de plukvolgorde essentieel en die is onbekend.

Ik zou er, om alle onzekerheid uit te sluiten, gewoon jam van maken. Dan doet de volgorde er minder toe.

Reageer