5 boerkini’s waarmee je Franse burgemeesters he-le-maal gek maakt!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kan iemand mij nu onderhand eens van mijn kuisheidsbelt verlossen ? Die impotente Mohammed gunt mij geen enkel pleziertje meer sinds ik weiger om een Burqa, Niqab of doekje te dragen.

Reageer
gravatar

Naar moderne wahabistische maatstaven is het alleszins correct een bruidje van 6 jaar aan een kuisheidsgordel te wennen. Wat is het alternatief? Een elektronische enkelband?

gravatar

Edmond Burke was hét (weer)lichtend voorbeeld (ook voor Nederlandse) richtinggevende ultraconservatieve beleidsbepalers en neo-preservatieven als Wiegel, Van Linschoten en Blok. Zijn ‘Reflections’ is vanzelfsprekend ook maatgevend geweest voor zowel de Brexit van enkele maanden geleden als van Geert Wilders’ extra-maritale exercitie met Marine LePen van kort daarvoor.

gravatar

Volgens de laatste berichten worden aan de Cote d’azur mannen met bomvesten door politiemannen aangesproken met het verzoek deze vesten uit te doen. Bij weigering wacht een bekeuring van 11 euro.

gravatar

Hoi Jaap,

dat is makkelijk scoren zeg. Ieder mens, ja, ieder ding is mooier dan die dikke Corrie. Ze is net zo zuur als dik. En dat wil wat zeggen!

Met groet,
Karel

gravatar

Kalm aan Wiemersma, een kind kan toch zien dat dit geen echte moslima is; grijsgroene ogen, zwaar opgemaakt, wenkbrauwen aangezet, kunstwimpers. Dit is hooguit een blanke slavin die door een Ware Gelovige als bijvrouw wordt gehouden.

gravatar

Outsider is nooit op het Arabische schiereiland geweest. Onder die zwarte lakens is het op-en-top gesoigneerd, tot in de puntjes. Evenwel zo preuts als uh, als uh, als een bèta. Dus, Wiemersma, vergeet het maar.
En qua aantal, wie raakt er dan niet de tel kwijt.

gravatar

Basje, de stelligheid waarmee jij beweert dat ik nog nooit op het Arabisch schiereiland zou zijn geweest, verbaast me. Waar denk je dat ik anders die lichte oil-tan zou hebben opgelopen. Zonnebank en sun-spray zijn niet nodig: één keer per week insmeren met Saoudian light crude is voldoende om op kleur te blijven.
Maat wat die aantallen bonusmaagden betreft moeten we wel even bij de les blijven. Geen 77, geen 70, maar exact: 72! We willen toch niet onze allergrootste etnische minderheid voor het hoofd stoten en het risico lopen in dit land Molenbeekse taferelen mee te maken? Nu zijn typische I.S. verzetshaarden nog geconcentreerd in de Kanalenbuurt en de Schilderswijk, maar als we gaan morrelen aan historisch opgebouwde heilige getallen, wordt dit door Grijze Wolven aan de Ayatolla E****** geklikt en dan zijn wel de dadels en vijgen gaar. Om van Turks Fruit nog maar te zwijgen

gravatar

Weinig kon ik op 4 september jl. vermoeden dat zich reeds op korte termijn een 3e en 4e epicentrum van moslim-fanatisme zou voordoen. Zaandam-Poelenburg schaart zich nu dan trots in de zegenrij van Den Haag-Schilderswijk, Utrecht-Kanalenbuurt en Amsterdam-Slotervaart. What’s next?
Krijgen die gebieden nu een eigen moslimbestuur of gewoon een grotere autonomie, zoals Aruba, Bonaire en Curacao in het Koninkrijk der Nederlanden?