Duitsland: Armeense genocide heet voortaan Armeense coup

Erdogan prijst noodzakelijke geschiedkundige rechtzetting

De Duitse regering neemt afstand van de term ‘Armeense genocide’. In plaats daarvan spreekt Berlijn voortaan van de ‘Armeense coup van 1915’. De coup kon op de valreep worden neergeslagen door het Armeense volk te zuiveren.

De Turkse president Recep Erdogan is blij met het nieuws uit Berlijn: “De Armeense coup van 1915 was een schandalige aanval op de Turkse democratie. Het is heel verstandig dat onze Duitse broeders tot deze noodzakelijke geschiedkundige rechtzetting van de Armeense kwestie zijn gekomen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Om een goed inzicht te krijgen in de Armeense strijd zou ik iedereen aanraden om het boek ‘De Voortuin’ te lezen.

Het is de autobiografie van een jongen van 13 jaar die de hele coup persoonlijk in het alledaagse leven heeft beleefd; Frank Anna.

Reageer
gravatar

Even serieus, de geschiedenis van Turken (Moren) uit westerse optiek gezien, biedt een boeiend panorama. Een keer of drie is gepoogd Europa frontaal en stormenderhand te veroveren, men kwam toen niet veel verder dan Wenen, dankzij o.a. Godfried van Bouillon en Karel Martel (“De Gesel Gods).
Daarna is men overgegaan tot een andere, maar even invasieve, strategie en ziet: er zijn thans net zoveel Turken in West-Europa als in Turkije. Turkije’s belangrijkste exportproduct is: Turken. Erdogan is hun nieuwe profeet en zijn Grijze Wolven en mamelukken zijn nu emigranten en/of gastarbeiders.

gravatar

Angela Merkel -nog verre van seniel- had de tegenwoordigheid van geest haar bovengebit in te doen, toen ze Recep Tayyip verbaal bevredigde. Door Angela’s knieval kon Recep zijn Azerbeidzjaans broedervolk net op tijd ervan overtuigen de oliekraan naar Duitsland niet dicht te draaien. Een win-win situatie die beider ego een factor 10 deed boosten. En Recep Tayyipje had al niet zo’n kleintje. De Armeens genocide viel midden in W.O. I, dus Duitsland had -als bondgenoot van Turkije- de unieke mogelijkheid het métier af te kijken en 25 jaar later zelf toe te passen op joden en zigeuners. .

gravatar

Al jarenlang heeft meneer Wilders van de PVV vraagtekens geplaatst bij de loyaliteit van Medelanders met een dubbele nationaliteit. Door politiek correct Nederland is het nog steeds een onbespreekbare vraag.

Zelfs Merkel durft er nu vraagtekens bij te plaatsen en komt met voorstellen.

http://nos.nl/artikel/2127694-merkel-roept-duitse-turken-op-tot-loyaliteit.html

De mislukte coupe in Turkije laat duidelijk zien waar de loyaliteit van Nederklikturken ligt.

Corrie.

gravatar

Het is jammer dat “spiegelen” sinds de invoering van de Multi-culti doctrine en de afschaffing van de vrijheid van meningsuiting thans verboden is: anders zou ik de volgende vragen willen stellen: hoe zouden de Turken het vinden als er op iedere Turkse straathoek een christelijke kerk, kapel of kathedraal zou verrijzen in het kader van de vrijheid van Godsdienst, als er zich minimaal 4 miljoen Hollanders zouden vestigen in grote, middelgrote, kleine steden en dorpen in heel Turkije en heren in driedelig grijs naar Rutte zouden klikken, wat Erdogan’s getrouwen nu weer verzinnen om de Islam “rein” dus halal te houden, wat eenpans- en twee mans afsplitsingen van Hollandse partijen (en andere 5e colonnes haram) nu weer zouden uitvreten om de Turkse democratie uit te hollen. Maar die vragen mogen nu niet meer gesteld worden, ze zouden kúnnen aanzetten tot haat en ze zouden onbarmhartig juridisch vervolgd worden. Gelukkig maar: “Schlafe mein Prinzchen, schlaf’ ein”

gravatar

Een coup klinkt altijd lekker en zeker met chocolade. Likke om te demonstreren hoe lekker is is.

Zintuigelijke onvolkomenheden bestaan. Maakt niet uit of het wel of niet zo is!

Corrie, lik m’n reet.

Benny

Reageer