Genocidale man gooit hele bevolkingsgroep voor de trein

Vertraging 'erg irritant'

Tussen Ommen en Emmen rijden voorlopig geen treinen. Een genocidale man heeft daar een hele bevolkingsgroep voor de trein gegooid.

Volgens de eerste berichten gaat het om een aanrijding met bijna 5.000 etnische personen. Het is nog niet duidelijk hoe de man kwam tot de ontzegging van het bestaan van een gehele menselijke groep. Volgens zijn buren maakte hij al langer een ongelukkige en verwarde indruk.

Reizigers worden geadviseerd om te reizen via Almelo. “Erg irritant”, zegt Heleen (34), die door de genocide op het spoor ruim een uur te laat is voor haar sollicitatiegesprek. “Je mag het eigenlijk niet zeggen, maar als je genocide wilt plegen, doe dat dan lekker ergens waar niemand er last van heeft. Heel egoïstisch.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb het beste met Urkers voor en als je zo’n bericht leest vrees je toch altijd even het ergste. Maar Ommen is wel erg ver van huis, dus het zullen wel zwarte krossers zijn geweest ofzo.

Reageer
gravatar

Alweer zo’n raar bericht.
Hoe is het nou met die mensen afgelopen? Een aanrijding met 5.000 personen geeft verschrikkelijk letsel, ik kan het mij niet anders voorstellen. Maar je leest er niets over. Het spoor moet toch vol liggen met afgerukte ledematen, kermende slachtoffers, bloed en ingewanden? En zelfs over de schade aan het treinstel, die zich door de mensenmassa op het spoor moest ploegen, lees je niets. Een verschrikkelijke gebeurtenis, maar er is in de berichtgeving geen aandacht voor de echte slachtoffers. Mijn gedachten gaan in elk geval uit naar de nabestaanden, ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe.

Reageer
gravatar

Lieve Annet, je reactie heeft mij ontroerd. Het laat het belang aan duiding zien. Mijn gedachten gaan ook uit naar de nabestaanden. Een stille tocht met witte ballonnen tussen Ommen en Emmen lijkt me op z’n plaats. Bij deze een oproep aan mede-ontroerden die mee willen helpen de tocht te organiseren.

gravatar

Ik wil hierbij ook alle inwoners van Ommen oproepen mee te doen aan de stille tocht op het spoor zaterdagmiddag.

Overigens wordt de dienstregeling zaterdagochtend hervat.

gravatar

Jaaaahhhh, Kiest u maaaar:

1) in Emmen

2) die zetten de koffie voor de Ommenaren

3) die maken een Ommetje

Hahahahahahaahaa
ha

gravatar

Weer het zoveelste gekleurde bericht van de speld.
Er wordt gelijk vanuit gegaan dat de trein in kwestie een “NS” trein is, terwijl als men naar het traject ommen – emmen kijkt, blijkt dat het niet om een ns trein gaat, maar een arriva trein.
Niet alle treinen zijn NS treinen! maar zodra er een sterfgeval is, wordt er gelijk vanuit gegaan dat het een NS trein is.

ik reis als jaren met de trein, en veel van mijn vrienden zijn ook treinen, en ik ben nog nooit een NS trein tegengekomen

Reageer
gravatar

Hè wat raar?!
Op de foto staat toch echt een NS-trein, vermoedelijk in Friesland.
Maar-maar, Ommen en Emmen (hoofdletters) liggen helemaal niet in Friesland!

Redactie?!!

gravatar

De NOS kijkt weer weg. Niets over dit drama in het NOS journaal of op de NOS website. Er is hier sprake van een nationale cover-up operatie, wat ik je brom.

gravatar

Dat is op te lossen door jou bij de volgende zuivering ook mee te nemen en voor de trein te gooien.

Daar heb ik als machinist zonder meer een jarenlang trauma voor over.

gravatar

@ De Machinist.

Je drang een slachtofferrol op je te willen nemen is bizar. Ben je soms een zwartje?

Mijn advies voor je is, wanneer ze terug is van vakantie, een consult met Kundige Trudie te hebben. Vast en zeker kan Trudie je helpen.

Corrie.

gravatar

Wat moet dat een traumatische ervaring zijn geweest voor die man. Gelukkig is het hier zo geregeld dat bij goed gedrag strafvermindering verleend wordt.

Reageer