Wim praat extra hard tegen gehandicapte man

Goede daad geeft voldaan gevoel

Wim (48) is een gehandicapte man te hulp geschoten in de lift van een kantoorgebouw, door extra hard te vragen naar welke verdieping hij moet. Wim maakt er ook verduidelijkende handgebaren bij. De man zit namelijk in een rolstoel.

“Naar de zevende verdieping, alstublieft. Van Laack Advocaten”, antwoordt de arme gehandicapte man terwijl hij een mapje met papieren uit zijn aktetas haalt. “De zevende verdieping? Gaan we doen, hoor, meneertje”, schreeuwt Wim. Hij drukt met een voldaan gevoel het knopje in.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat fijn voor je Benny, heb je Wiemersma toch nog om de tuin kunnen leiden en een reactie gekregen door je voor te doen alsof je mij bent.

Je hebt er alle redenen voor om dat te doen. Dat verdient hij.

Corrie.

gravatar

Het stoort Nederland al jaren dat gehandicapten zo overdreven de aandacht op zich vestigen door in een rolstoel te gaan zitten. En altijd zie je ze in een lift met zo’n maf aktetasje op schoot en een onbegrijpelijke gezichtsuitdrukking op weg naar de letselschadeadvocaat. Mijn respect gaat uit naar Wim die zich ondanks dit zuigend gedrag als een heer bleef gedragen.

Reageer
gravatar

Kijk eens goed naar de foto. De gehandicapte man is er in gephotoshopt. Dit is alweer een verzonnen verhaal. Ik denk dat Wim dus ook niet bestaat.

Reageer
gravatar

Oké; maar let op de magie: Wim komt door een dichte liftdeur gereden. Ik krijg opeens associaties met Stephen Frayn (de Engelse jongen die zich Dynamo noemt) en -in tweede instantie- met Mark Rutte, die zo uitzonderlijk kundig electoraal Nederland Knollen voor Citroenen verkoopt: liegen of het gedrukt staat. Je moet het maar kunnen.

gravatar

Kijk naar de wieltjes van de rolstoel! Die staan helemaal dwars. Wellicht is de kerel in de rolstoel een racist of een terrorist die Wim voor de zot aan het houden is? Gewoon weer zo’n individu die de kerk niet in het midden kan houden en zich tot op het zévende verdiep laat stouwen. En dan nog dwarsrijdt ook nog.

Reageer
gravatar

Een fantasieloos ritueel dus. Probeer eens wat anders Abeltje, toucheer ook eens de “Dan liever de lucht in” schakelaar op jouw touchscreen. De klassieke Van Speyck truc.