Hakim Ziyech nieuwe assistent-bondscoach

‘Hopelijk kan hij zijn ervaring overbrengen op dezelfde generatie’

Hakim Ziyech wordt de nieuwe assistent-bondscoach van het Nederlands elftal. De 23-jarige middenvelder komt over van FC Twente.

Bondscoach Danny Blind is blij met het nieuws: “De afgelopen maanden riep iedereen dat het verschrikkelijk jammer is dat Ziyech niet bij het Nederlands elftal zit. Ik dacht: zoiets is eenvoudig op te lossen met één telefoontje.” Blind heeft hoge verwachtingen van zijn nieuwe assistent: “Hij heeft natuurlijk een schat aan ervaring als speler. Hopelijk kan hij dat overbrengen op dezelfde generatie.”

Ziyech tekent een contract voor 2 jaar. In het contract staat een clausule dat hij tussentijds kan vertrekken als hij nog deze week aan de slag kan als veldspeler bij Ajax.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het lijkt me – om begrijpbare reden – geen goed idee van bondscoach Danny Blind om Hakim Ziyech als nieuwe assistent-bondscoach te benoemen.

Zo te merken is de KNVB de weg kwijt. Als tip kan ik ze geven eens met mijn kluppie ADO Den Haag te praten. Zij staan op de derde plaats van de eredivisie dus weten ze hoe je succesvol kunt zijn.

Corrie.

Reageer