Leuk appartement in centrum van Amsterdam voor max. 5 asociale klootzakken

'Veel buren in nabije omgeving om 's nachts wakker te houden'


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Update: zojuist is bekend geworden dat Neerlands duurste appartement (op de Dam: € 25.000.000,-) is verkocht aan Justin Bieber. Catering geschiedt door restaurant Krasnapolsky. Wel véél geld om één keer per jaar, tijdens de Dodenherdenking, neer te kijken op Willem, Maxima en familie.

Reageer
gravatar

Goeie genade, is de klok weer honderd jaar teruggedraaid? Waarom is dit appartement alleen voor klootzakken (m/m)? Waar moeten al die kenau’s met haar op hun tanden nu naar toe? Dat kan beter: “Leuk appartement in centrum van Amsterdam voor max. 10 asociale kliermemmen (v/v)”.

Reageer
gravatar

Wanneer voor de woning een specifieke doelgroep wilt aanspreken [asociale klootzakken] dan kun je beter de tekst aanpassen in: Leuk appartement in centrum van Amsterdam voor max. 5 rasechte Amsterdammers.

Succes is dan verzekerd met zo’n aangepaste headline.

Corrie.

Reageer
gravatar

Je mist dan wel de dronken Russen als doelgroep. Die kunnen goed wedijveren met rasechte Amsterdammers. Engelse voetbalfans zouden eventueel ook nog kunnen.

gravatar

Dit is de allereerste keer dat ik geamuseerd ben door een commentaar van (de echte of een nep) Corrie (en ik ben Amsterdammer).

gravatar

De eerste opvangcontainer voor de gemiddelde Amsterdammer van autochtone afkomst is geplaatst. De bedoeling is dat er over een jaar een hele wijk met dergelijke onderkomens moet zijn gerealiseerd.

Reageer