Help, mijn vriend apporteert geen grote stokken

Kundige Trudie geeft antwoord

Beste Trudie,

Ik ben al negen jaar samen met mijn lieve vriend Pepijn van der Hoeven (32) uit Deventer. Hoewel we nog geregeld leuke dingen samen doen, geeft hij me steeds vaker het gevoel dat hij er niet meer helemaal voor gaat. Zo apporteert hij bijvoorbeeld alle kleine dingen die ik weg gooi, zoals tennisballen, frisbees en punaises, maar zodra ik een wat grotere stok in de IJssel gooi, staat hij maar een beetje te dralen aan de oever. Als ik dan andere mannen met een grote stok naast hun vriendin zie lopen denk ik ‘Waarom behandelt Pepijn mij zo?’

Wanhopige groetjes,
Tamara (naam gefingeerd)

Ga je nog op vakantie? Ik wel, ik ga in september 2 weken naar Mallorca, heerlijk. Zeker zo buiten het hoogseizoen, dan is de ergste drukte wel geweest. Het zeewater is dan nog wel lekker warm. We huren een auto en gaan op de bonnefooi het eiland verkennen. Ben je wel eens op Mallorca geweest? Ik kan nog wel wat goede tips gebruiken. Els, mijn beste vriendin, heeft me een lijstje met restaurants gestuurd maar echt een goede smaak heeft zij niet. Zou je trouwens mijn planten water kunnen geven en mijn post kunnen sorteren? Ik heb een NEE/NEE-sticker op mijn brievenbus, dus zo heel veel werk zal het niet zijn. Ik vertrek de 14e en kom dus 2 weken later terug. Wacht, ik bel je wel even.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tamara weet best waarom ik geen grote stokken apporteer. Ik ken mezelf en weet dat ik haar dan kei- en keihard mee zal slaan. In tegenstelling tot Corrie van Hiernaast heeft mijn lief geen dikke speklaag en voelt ze dus alle klappen en dat wil ik haar niet aandoen.

Pepijn van der Hoeven

Reageer
gravatar

Lieve Trudie, in mijn omgeving is er niemand die mijn problemen serieus neemt. Ik heb vaak het gevoel dat ze me niet snappen of dat ze zelfs helemaal niet luisteren. Wat kan ik doen?

Reageer