Fata morgana van biologische juicebar blijkt helaas echt

Uitgedroogde zakenman koopt geen verantwoord sapje

Al minstens een week was de verdwaalde zakenman Arjan Hoogeveen (46) aan het zwerven door de Sahara, toen hij plotseling een fata morgana van een biologische juicebar zag. Tot zijn schrik bleek de bar er daadwerkelijk te staan.

“Toen ik aan de horizon de biologische juicebar zag kringelen, ging ik ervan uit dat het gewoon een luchtspiegeling was. Maar toen ik binnenkroop, vroeg een fanatiek glimlachende medewerker onmiddellijk hoe hij me kon helpen. Er waren zacht verlichte koelinstallaties vol langzaam geperste shakes en smoothies, allemaal echt. En facking duur. Ik wist niet wat ik zag.”

Arjan verliet de juicebar zonder een aankoop te doen. “Natuurlijk! Ik moest € 5,40 aftikken voor een vingerhoed met ‘goudeerlijk’ spinazie-cactus-sap. Ben je besodemieterd? Weet je hoeveel flessen amandelmelk ik daarvan kan kopen als ik weer thuis ben? Twee!”, aldus de uitgedroogde zakenman.

Voordat de onfortuinlijke man zijn weg door de woestijn vervolgde, vroeg hij de medewerker nog wel naar de dichtstbijzijnde denkbeeldige oase. Hij moest bij de derde bevrorenyoghurtwinkel links, maar dat haalde Arjan niet meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is zonde om € 5,40 te moeten aftikken voor een vingerhoedje biologisch sap.

Wanneer Arjan in zijn zwerftocht door de Sahara een schijnbare fata morgana van de Aldi had gezien was hij veel goedkoper uit. Je kunt bij de Aldi een Mama Natuur biologisch sapje kopen voor € 1,69 / liter. URL: http://tinyurl.com/aldi-biologische-sappen

Zelf drink ik die troep natuurlijk niet en hou me bij Schultenbrau.

Corrie.

Reageer
gravatar

Tja Arjan, soms zijn de gebruiken in verre landen heel anders dan wat je gewend bent. Maarjs “s’lands eer, s’lands weis” zegge men dan. Als je echt op avontuur wilt, en de lokale cultuur wilt leren kennen, dan hoort een kennismaking met de lokale keuken daar zeker bij.

Bedenk voor volgend jaar goed dat je er niet heen hoeft. Je kunt ook gewoon lekker in eigen land blijven.

Reageer
gravatar

Dit soort ingebeelde sprookjes krijg je nou eenmaal als je linkse tokkies ongestoord hun gang laat gaan bij hun culturele omzwervingen.

Ze gaan overal dingen zien die er in werkelijkheid niet zijjn,

Home sweet home!

Tokkie

Reageer
gravatar

P.N., “neukend”? Waar slaat DAT nou weer op? Sommige panelleden blijken diepgaand geobsedeerd door seks, mogelijk door langdurige onthouding. Men haalt tegenwoordig seksuele activiteit overal met de schaamharen bij. Zulks heeft zo’n jongen toch niet nodig?

gravatar

bestaat die tandarts die tanden trekt en die grote reus dan ook echt in de fata morgana? Dacht altijd dat het maar een attractie was.
Ik had mijn handen kunnen verliezen toen ik ze in de mond van de tijger deed!

Reageer