Hoeveel uur per dag mag jouw kind cyberpesten?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Viesman en zijn antagonisten Haagse Annie, de randstedelijke Henk van Mathenesse, Jeetje en met hen andere smaakmakende aforisten zijn ons ontvallen in en door de zuiveringen die ten burele zijn doorgevoerd. Zij konden het significant gestegen niveau der individuele bijdragen niet meer bijbenen, zo werd ons van gezaghebbende zijden duidelijk gemaakt.

gravatar

Thans hebben zij zich verenigd in de Stichting Vrienden via De Speld (S.V.v.D.S.) en komen regelmatig bijeen onder het genot van een drankje en een copieus diner, om over allerlei zaken van gedachten te wisselen.

Mocht er iemand zijn die hen de groeten zou willen doen, laat het mij weten, dan geef ik ze door.

gravatar

Tja, ze legden wel eens een sigaartje voor mij klaar op de inductiekookplaat voor onder de pet. Werkelijk keurige lui. Helaas is de buurt hier achteruit gegaan.
Doet u ze vooral de hartelijke groeten.

gravatar

Mijn kind (4) mag zoveel uren cyberpesten al het wilt. Maar je moet het kind erop trainen dat het zelf ook gepest kan worden. Zo maak ik bijvoorbeeld een foto van mijn kind naakt liggend op bed wanneer het erin heeft geplast. Dan plaats ik de foto op Facebook. Vreemd genoeg geven veel ietwat oudere mannen de foto een like.

Reageer
gravatar

Mede door de publicatie in ons vakblad zal deze verfijnde versie van kindermisbruik waarschijnlijk ook onder de aandacht komen van de speciale taskforce van de digitaal werkzame Kinderpolitie. Indien ik in uw positie verkeerde, waarde Koffiepraat, zou ik bij wijze van voorzorg vroegtijdig contact opnemen met Prof. Mr. Geert-Jan Knoops zodat die alvast een deugdelijk inhoudelijk verweer kan opstellen.

gravatar

De Thanatos van de “verworvenheden” van de post-industriele samenleving in optima forma. Het moderne, door techniek omringde kind dat niet beter weet te verzinnen dan zijn klasgenoten weg te treiteren. Het zal afwachten zijn tot het ogenblik dat de Weltgeist van de geschiedenis ons meevoert naar een volgende, nieuwe fase in onze ontwikkeling, een era waarin de digitale wereld haar ware bestemming gevonden heeft.

Reageer
gravatar

Ach ja., de tijd verandert alles. Je moet gewoon wachten dat de Weltgeist van de geschiedenis ons meevoert naar een volgende fase in onze ontwikkeling.

Zo kan ik mij nog PvdA-senator Edward Brongersma herinneren die in 1978 als gast in het VARA-programma `Een groot uur U` zijn uitgebreide smerige visie op pedofilie mocht etaleren. Dat is nu gelukkig niet meer mogelijk.

De VARA heeft zich er nog nooit van gedistantieerd.

Corrie.

gravatar

Dat is inderdaad een perfecte illustratie van het betoog van Ouside, Corrie.

Nog een klein voorbeeld is de merkwaardige vraag die de heer Graus tijdens de parlementaire enquêtecommissie Financieel Stelsel in 2011 stelde over het nationaliseren van ABN/AMRO.

gravatar

Het meeliften van Outside aan de maatschappijkritische kant van De Speld is een verdeeld genoegen; enerzijds is er vreugde over gedeelde oppositionele denkramen en -inzichten, anderzijds is er enige ongerustheid over de lange termijn effecten van mogelijke naamsverwarring (Outside, Outsider en wellicht ook nog een Outsidest). de onverwachte introductie van ‘doodsdrift’ (Thanatos) overviel mij danig, maar de referte naar de Weltgeist stelde weer enigszins gerust. Overigens denk ik niet dat de digitale wereld onze ware bestemming zou kunnen zijn.

gravatar

@ outsider

Volgens mij ben je niet de enige op het forum wiens naam een beetje verdraaid wordt om vervolgens een bericht te plaatsen met de schijn dat het van jou afkomt. Dat ook Corrie van Hiernaast met een troll te maken heeft is in ieder zeker. De hoofdredactie van de Speld is alleen degene die daar wat aan kan doen. Zolang ze het wel prima vinden kun je er niets aan doen.

gravatar

Wat overigens de grote meerderheid niet zo erg schijnt te vinden, sterker nog, ze vinden het verder wel best.
Hetgeen ik op mijn beurt ook weer snap, want er is maar eentje die a jaren lang aan het trollen is.
Onze opper-trol corrie.