Dennis en Joyce gaan ieder jaar speciaal naar de Costa Brava om met Russen te knokken om een strandstoel

Stel overwoog Egyptisch resort

Het was lang onderwerp van discussie, maar ook dit jaar gingen Dennis en Joyce weer naar de Spaanse kust om met Russen te knokken om een strandstoel. Het was weer genieten.

“We twijfelden eerst nog of we na 12 jaar niet eens wat anders zouden proberen”, vertelt Joyce. “Het leek Den wel leuk om dit jaar in een Egyptisch resort met onze vieze vingers aan al het gefrituurde eten van het lopend buffet te zitten, maar dat is zo’n geregel allemaal. Daar was hij het uiteindelijk ook wel mee eens, dus toen hebben we besloten toch maar weer naar de Costa Brava te gaan.”

Aan de Costa Brava wordt het stel altijd liefdevol ontvangen in het all-inclusive drie sterrenhotel Sunny Dream Palace. “Het fijne is, in Sunny Dream kun je doen wat je wil”, vertelt Dennis enthousiast. “Eigenaar Julio, wij mogen hem Juul noemen, vindt alles prima. Als jij ‘s middags alle pizzapunten voor de neus van te dikke kinderen wilt wegkapen, dan kan dat gewoon. Maar als je liever ‘s avonds dronken het entertainmentteam lastigvalt, dan mag dat ook. Die vrijheid vind je nergens. Joyce vindt het dan weer heerlijk om vanaf 10 uur ‘s ochtends kneitersterke cocktails te bestellen bij die veel te knappe lul van een César. Kan ik ontzettend mee lachen sinds ik hem een beuk op z’n neus gegeven heb. Dat vind ik dus genieten ja. Volgend jaar weer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Erg makkelijk gezegd; had die er dan zelf even bij gezet. Bovendien is de opmerking van Al Inkloessif niet meer actueel, Poetin en Er***** zijn inmiddels al weer 2 weken lang de dikste vrinden, net als ooit Laurel & Hardy (Dik & Dun) of (voor degenen die geen cinematografisch geheugen hebben), als Snip & Snap of Bassie en Adriaan

gravatar

@ outsider.

Je kunt wel schrijven dat Poetin en Er***** inmiddels al 2 weken lang de dikste vrinden zijn en je vergelijkt ze o.a. met Snip & Snap. Maar Snip snapt niet wat Snap snapt. En Snap snapt niet wat Snip snapt. Dat kan geen langdurige vriendschap worden.

gravatar

Sorry, maar bij het zien van Dennis is een Boerkini cup D gerechtvaardigt.. Ik ben benieuwd naar het oordeel van de Costa Bravaanse burgemeester.

Reageer
gravatar

De Buienradar geeft aan dat Poetin-gezinde Russen (zijn er überhaupt nog andere?) zich -vanaf dit jaar- beter voorbereiden op het pesterige ritueel van strandstoel zakdoekje (of handdoekje) leggen, niemand zeggen, dat vooral door Nederlandse en Duitse hotelgasten wordt gepraktiseerd. In de Spaanse Costa’s vakantievierende Russen, krijgen dit jaar van Vladimir Poetin zelve per persoon twee (2) Kalashnikoff-47 en 800 stuks (naar verkiezing dum-dum of tum-tum) ammunitie uitgereikt. En de opdracht strand en strandstoelen tot de laatste Gazprom-man/vrouw te verdedigen.

Reageer
gravatar

Waarom naar het buitenland gaan voor een vakantie? Wij gaan altijd naar de camping in Zeeland. Daar is ook van alles mogelijk. Je kunt er heerlijk eten in de campingkantine en als entertainment hebben ze iedere week een line dance-avond en een playbackshow.

In het dorp bij de camping hebben ze een Aldi zodat je daar, onder andere, lekker goedkoop bier kunt kopen.

Er zijn Duitsers zat op de camping wanneer je het leuk vindt om ruzie te maken. Mijn voorkeur om ruzie mee te maken zijn de allochtonen. Maar die zijn er niet op de camping.

Vakantie in Nederland. Leuk en goedkoop!

Corrie.

Reageer