Te late zomer verzint kutsmoes

‘Ontzettend kinderachtig om meteorologische processen de schuld te geven’

“Er was een hardnekkig lagedrukgebied boven Groot-Brittannië.” Niemand die het gelooft, maar de zomer spreekt de klotesmoes met een stalen gezicht uit. Het jaargetijde is veel en veel te laat, maar weigert de verantwoordelijkheid te nemen.

“Ontzettend kinderachtig om meteorologische processen de schuld te geven”, zegt weerman Marco Verhoef. “Ieder seizoen is zelf verantwoordelijk voor een tijdige entree. En áls je dan een keer te laat komt, laat het dan tenminste even weten met een regenboog of zo. Verschuil je niet achter El Niño, kom op zeg. Klootzak.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is tamelijk kut om in de platte tekst te spreken over een klotesmoes, als in de titel nog sprake is van een kutsmoes. Mijn vraag is dan, ‘wie heeft er in die tekst lopen kloten.’

Reageer
gravatar

Het is onterecht om meteorologische processen de schuld te geven van deze kutzomer. Het moet toch voor iedereen duidelijk zijn dat de schuld bij TeamNL van de Olympische Spelen ligt. Ze zijn er niet in geslaagd om in de top 10 van de medaillelijst te komen.

Reageer