Hillary langs de deuren in Saoedi-Arabië om geld in te zamelen voor vrouwenrechten

'Een overwinning voor bijna alle vrouwen'

Hillary Clinton heeft met haar collectebus miljoenen dollars opgehaald in Saoedi-Arabië voor de Clinton Foundation. Met de grote smak geld die ze van de rijke Saoedische klootzakken kreeg, kan Clinton haar campagnekas spekken én een nieuw zwembad laten bouwen. “Een overwinning voor bijna alle vrouwen”, aldus de Democratische presidentskandidate.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is nu het verschil tussen Hillary Clinton en Donald Trump. Hypocriet Clinton is er toe in staat terwijl Donald Trump zoiets nooit zal doen. Hij weet wie de vijand is.

Je kan zeggen wat je wilt over mister Trump maar hij spreekt tenminste klare taal. Hij is de messias van de USA.

I love him.

Corrie.

Reageer
gravatar

Door zomaar overal aan te bellen loopt ze de kans dat er door een man opengedaan wordt. Door de confrontatie die daarmee ontstaat worden de culturele en religieuze tradities van dat prachtige land geschonden. Laat A. Pechtold dit werk doen!

Reageer