Op de cover van een psychologieblad, hoe ziek ben je dan?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op de cover van een psychologieblad kan nog net. Je bent pas echt ziek wanneer een commerciële omroep, met als doel leedvermaak, jouw psychische gesteldheid in een format met tussenin vier reclameblokken op tv uitzendt.

Reageer
gravatar

Gelukkig komen wij, de Blinkertjes binnenkort dan ook op de buis om onder de bezielende leiding van Goedele Liekens ons seksleven weer wat leven in te blazen op een tropisch eiland. Kost ons niks en je staat helemaal niet voor Jan Lul met de korte achternaam want het gaat er niet om dat je geestelijk geschoffeld bent. Juist niet!! Juist goed van ons om discreet hulp te zoeken.
Het is juist dom om NIET mee te doen zei Goedele. Wie NIET meedoet is juist ziek aldus Goedele. Toevallig ook vier reclameblokken, dat wel maar ook dat wil nog niet zeggen dat wij gek zijn.
We zijn een hooguit een beetje uitgeneukt en dat is niets om je voor te schamen aldus Goedele. Wij kunnen ons niet voorstellen dat andere mensen plezier aan beleven aan onze ellende, dat zou pas ziek zijn. Het is sowieso prive wat wij tussen de lakens uitspoken of niet soms? Rare mensen heb je toch hier in dit kikkerlandje 🙁

gravatar

Volgens mij heeft het programma van Goedele Liekens weinig kans. Het is te eendimensionaal; er zullen maar weinig kijkers zijn. Ook adverteerders zullen afhaken.

Beter is een format van een milieuvriendelijke humoristisch spelprogramma waar BN’ers al dansend en playbackend een luxe ‘koken met coke’ maaltijd klaarmaken. Tussendoor laat je seksueel getinte undercover slaapkameropnames van de BN’ers zien waarbij Goedele raad geeft hoe het beter kan. Niet vergeten om er ook een paar homo’s bij te doen, daar kun je altijd om lachen.

Dat is pas entertainment!