Paard verstoort kür Edward Gal

Een drama voor sportman Edward Gal: tijdens zijn kür in de dressuurfinale van Rio komt er plotseling een paard de bak in. Het publiek kan er geen genoeg van krijgen, maar het beest laat zich moeilijk vangen terwijl het enkele bizarre gymnastische bewegingen maakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Was dat paard misschien van de toernooi-winnaar van Ankie van Grunsven? Dinges, hoe het die hengst ook al weer? Had hij misschien heimwee naar het zaagsel van de Olympische piste en de zweetlucht van het bovenmodaal draagkrachtige publiek? Had hij wellicht professionele adviezen voor de Rossinante van Don Edward Quichote Gal? Wat dan ook; het heeft niet mogen baten. E.e.a. heeft Edward achtergelaten met gistende Galsappen.

Reageer
gravatar

Bij ons in de buurt lopen ook van die beesten. Je schijnt ze met en zonder zadel te hebben.
Zonder zadel kun je ze in de wei laten lopen en dan houden ze het gras kort, maar daar heb ik al cavia’s voor, bovendien heb ik geen wei maar een achtertuin. Geen paard nodig dus.

Reageer
gravatar

Typisch Braziliaanse organisatie.
Het schijnt vaker voor te komen. Zo werd
Dorian van Rijsselberghe geschept door een compleet surfboard. Dorian vertrok geen spier en zwom de wedstrijd uit met het surfboard als bagage.

Bikkel.

Reageer
gravatar

Precies: naar aanleiding van dit bedrijfsongeval met Dorian, heeft het paard van Gal een rolwisseling voorgesteld: Edward speelt de volgende O.S. in Tokio voor springpaard en het paard is dan tijdelijk springruiter. NOC*NSF en Nederlandse Atletiek Unie zijn niet bang voor precedentwerking.