Floris (22) heeft spijt dat hij wekker heeft gezet voor badminton

‘Ben ik hiervoor om 13:15 mijn nest uitgekomen?’

Floris van Veldhoven baalt dat hij zijn wekker om 13:15 uur heeft gezet voor de kwartfinale damesbadminton. Selena Piek en Eefje Muskens maakten de hoge verwachtingen van de rechtenstudent niet waar.

“Ben ik hiervoor mijn nest uitgekomen? Mijn hemel wat een afgang.” Floris vindt dat de Nederlandse equipe harder moet gaan trainen voor Tokio. “Dit lijkt helemaal nergens op, ik mag hopen dat de dames op zijn minst hun excuses aanbieden aan iedereen die zich voor deze belachelijke vertoning van zijn bed naar de bank heeft gesleept.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De meest geschikte wijze van support van deze geluidloze sport; geen HHH-bier, geen hectiek, geen massahysterie in HHHouse. Over vier jaar proberen we het gewoon nog een keer. Wél een vermijdbare fout van de selectiecommissie NOC*NSF: Selena Piekt structureel te vroeg en Eefje Muskens (kleindochter van oud-bisschip van Breda) vergeet vaak een kruisje te slaan.

gravatar

Rechtenstudenten als Floris-Jan van Veldhoven doen hun in hun latere werkzame leven niet veel méér dan -op hun luie rug- op de bank liggend, onterecht declarabele uren declarerend. Men wordt zo, letterlijk, slapend rijk. Vgl de dynastie der Moszkowiczen