Bezoeker Lowlands 2015 nog steeds bezig met opvouwen pop-uptent

‘Godverdomme’

Een bezoeker van Lowlands 2015 is er nog steeds niet in geslaagd zijn pop-uptent op te vouwen. De 26-jarige festivalganger staat al sinds vorig jaar augustus zijn gooitent in achtvormige cirkels te buigen op het campingterrein in Biddinghuizen.

Een paar dagen eerder had hij het tentje nog met een enkele sierlijke zwaai uitgeklapt en triomfantelijk twee duimen opgestoken naar zijn buren.

“Godverdomme”, aldus de man.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Duidelijk is te zien dat dit een voormalige ballentent is die wellicht ook nog enige malen als wiptent is benut. In beide gevallen zou inklappen een stuk makkelijker gaan als eerst oude con-tent zou worden verwijderd