Van Gelder en NOC*NSF sluiten compromis: Epke Zonderland naar huis

Schikking kent bijna alleen maar winnaars

Het NOC*NSF en Yuri van Gelder zijn onverwacht tot een schikking gekomen over de deelname van de ringenspecialist aan de Olympische Spelen. Epke Zonderland wordt naar huis gestuurd. Iedereen blij.

Chef de mission Maurits Hendriks: “Achteraf gezien zijn we misschien iets te streng geweest voor Yuri, maar er moet toch iemand boeten. En aangezien Jeffrey Wammes zich niet voor de finale geplaatst heeft, is het einde toernooi voor Epke Zonderland. Heel jammer, maar dan had hij maar niet moeten gaan turnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

The bottomline is dat -ondanks Van Gelder’s afhaken- Zonderland intussen bij de eerste de beste gelegenheid in het vliegtuig met ‘medaille-lozen’ naar Nederland is teruggevlogen, zonder vlaggenvertoon in het HHH,. Weliswaar strak ingetaped en voorover-liggend, maar toch….

Reageer
gravatar

Die Mauritius Hendrikson die moet maar eens goed op zijn bek gaan! Die moet ontslagen worden die boeren kaffer hij heeft nergens geen verstand van die klootzak.! Hij er uit en yuri van Gelder er in! Yuri is een TOPSPORTER en geen kleuter dussssss. .. !!!!

Reageer
gravatar

O jee, uit uw reactie maak ik op dat De Luistergoeroe inmiddels een wachtlijst heeft. Terwijl uw behoefte om verstaan te worden groot is. Ik breek een lans voor u: beste Luistergoeroe, kunt u op zeer korte termijn Elly aanhoren?

gravatar

Hierover maakt men geen grappen, Bert.
Helaas is dit de zuivere waarheid.
En dan hebben we het nog niet eens over het laatste nieuws gehad.

Al gelezen? Dorian van Rijsselberghe wordt gediskwalificeerd omdat hij heeft gevaren met een verkeerd gespelde naam in het zeil.

Waarschijnlijk zal daarom als sanctie Dafne Schippers naar huis worden gestuurd, nog voor de start van de 200 m.

Regels zijn regels!

gravatar

Dat is nou eens een goed besluit van het NOC*NSF. Het is toch ook belachelijk dat iemand zonder land maar namens Nederland ingezet zou mogen worden. Goede maatregel.

Reageer
gravatar

Hey blijft prachtig, mensen die voor het eerst reageren en niet doorhebben wat voor nieuwe de Speld publiceerd. HEERLIJK

Mijn moeder kwam ook een keer aanzetten met: Messi naar Ajax, echt waar! Dag mam

Reageer
gravatar

Dit is echt te gek voor woorden. Onze beste turner aller tijden wordt dus gewoon naar huis gestuurd !!!!! Stuur de chef de mission naar huis joh. Die heeft echt nergens verstand van behalve zijn portemonnee.

Reageer
gravatar

Beste Anna,

U praat, ik luister.

n.b. Wegens de urgente en dringende behoefte aan een luisterend oor van de laatste tijd, ben ik genoodzaakt om af te wijken van de één-op-één luistergesprekken. De sessies zullen daarom in groepsverband plaatsvinden. Door elkaar heen praten is daarbij toegestaan.

U wordt verwacht op maandag 15 augustus, om 8.30 uur.

Mocht u behoefte hebben aan feedback, dient u een aparte afspraak te maken, en dit aan uw zorgverzekeraar kenbaar te maken.

Met vriendelijke groet,

Uw Luistergoeroe.

gravatar

De bobo’s krijgen altijd gelijk, terecht of onterecht. De Russen mogen meedoen ondanks alles en een paar biertjes wordt een Nederlandse topsporter fataal, schande noc-nsf.
Er is altijd oorzaak en gevolg, de gevolgen zijn nu nog niet te overzien, ik hoop dat het voor Yuri geen catastrofe wordt. Yuri, sterkte.

Reageer
gravatar

Je doet mee aan de kampioenschappen van de OLYMPISCHE SPELEN, dan ga je niet als een grote boer lopen zuipen zoals bij jou in het dorp.

gravatar

Onnodige drukte, want Yuri heeft verklaard er schijt aan te hebben. U kunt er nog lang stil bij staan, maar doorlopen lijkt me verstandig.

gravatar

Momentje beste Zonderland,

U haalt hier het een en ander wat door elkaar.
Wammes was daar namelijk met Yuri’s vriend, en zij
hingen daar aan elkaars lippen a.h.w. Over ringen werd er niet gesproken, laat staan gehangen.

gravatar

Misschien kan het NOC NSF met terugwerkende kracht Bart Deurloo uitschrijven. De kans op medailles zijn nihil en die tattoos en piercings zijn nou ook niet bepaald ethisch verantwoord in deze sport.

Reageer
gravatar

Wanneer Yuri in het Holland Heineken House gewoon Schultenbrau van de Aldi had gedronken dan was hij de volgende dag niet zo gaar bij de training.

Dat had een hoop gedoe kunnen voorkomen en was Epke Zonderland, als compromis, niet naar huis gestuurd.

Heerlijk helder Schultenbrau.

Corrie.

Reageer
gravatar

Chef de mission Maurits Hendriks is dus echt een machtswellusteling, een beetje toegeven maar toch op je strepen blijven staan. Een genante vertoning.

Reageer
gravatar

Nee, Yuri mag nu in ‘TeamNL’, terwijl de rest een biertje gaat drinken als ‘Nederland’.

Bram van Bokhoven neemt nog een lijntje cocaïne.

Maurits Hendriks