Dafne Schippers heeft nog helemaal niets laten zien deze Spelen

Sprintster lijkt hooggespannen verwachtingen niet waar te kunnen maken

Alle ogen zijn deze Olympische Spelen gericht op Dafne Schippers, maar tot op heden heeft de sprintster nog niets laten zien. Er zijn openlijke twijfels of de Nederlandse hoop in bange dagen de hooggespannen verwachtingen wel kan waarmaken.

“Ze kwam als de grote vedette naar Rio, maar heeft werkelijk nog niets gepresteerd”, zegt analist Gregory Sedoc. “Het wordt tijd dat ze verantwoordelijk toont en ons land bij de hand neemt. Anders zie ik haar nog wel eens de flop van het toernooi worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Naar verluidt is Dafne zich anders op en top aan het voorbereiden voor haar dansact op de slotceremonie hoor. En we kennen Dafne toch…. dat doet zij in besloten kring. Zeker omdat ze er twee moet doen; ze is immers ook understudy voor Yuri van Gelder.

Reageer
gravatar

Nou, Jos, om te beginnen heeft ze al een uitnodiging voor een fotoshoot in de Nederlandse Playboy: to show it all. Nou jij weer!

gravatar

Dit is werkelijk de DOMSTE opmerking die ik ooit gelezen heb. ZE IS NOG NIET AAN DE BEURT GEWEEST….?!?!?!? Hoe kan ze dan iets laten zien?
Denk AJB eens na voordat je iets roept..
O Wacht…., dit was een grap…, 😀
BTW: de verwachtingen zijn wel veel te hoog gespannen: DS = 10.84 dit jaar ET = 10.70..

Reageer
gravatar

Ik zeg: meteen naar huis sturen! Dit gedrag past een Nederlandse Olympiër niet, en het heeft een zeer negatieve invloed op de andere sporters!

Reageer
gravatar

Gregory, dat kan ook nog niet…omdat het nog niet zover is …dit noem ik nou zeiken , hoe je bezig met andere dingen…maar laat Schippers met rust!!

Reageer
gravatar

Ze is overtraind. Ze had een paar biertjes moeten drinken en ,s ochtends een training moeten overslaan. Lekker uitslapen. Maar ja, dan word je naar huis gestuurd.

Reageer