Schande! Willem-Alexander drinkt biertje met Yuri van Gelder

Foto zorgt voor ophef

Koning Willem-Alexander heeft voor ophef gezorgd tijdens de Olympische Spelen. De koning werd gefotografeerd terwijl hij een biertje dronk met turner Yuri van Gelder.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het koningspaar is wel goed voor ons bedrijfsleven, als je dat nog niet weet. Die twee mensen vertegenwoordigen Nederland. Verdiep je er eens in.

gravatar

Kijk, dat wijlen Prinz Bernhard von Lippe B. nou de beste vriend was van wijlen Alfred Heineken, maakt het niet vanzelfsprekend dat zijn kleinzoon nu kosteloos en limietloos kan gaan zitten hijsen met die jongen van Van Gelder. Klasse justitie, potdomme, Juri wordt wel naar huis gestuurd maar de familie Van Buren-Zorrequieta kan ongestraft doorhijsen. Maar ja, Willem is altijd W.A.-verzekerd bij Koninklijk Besluit. Vliegt-ie straks ook nog zelf terug naar Nederland met het regeringsvliegtuig. Maar alcoholcontrole, nee hoor!

gravatar

Trouwens, is het niemand opgevallen dat Yuri op zijn ruimtelijke turn-overall de naam Yota meedraagt? Sluikreclame voor To-Yota?

gravatar

Yuri is zelf verantwoordelijk voor wat hij laat en doet hij was degene die pas de volgende morgen in het kamp terug kwam en dat komt echt niet van een pilsje drinken met onze koning wat uitlating om dit schande te vinden

Reageer
gravatar

Hij is zondagavond naar verluidt op ziekenbezoek geweest bij Annemiek van Vleuten en heeft daar de morfinepomp meegenomen.
Sportershumor natuurlijk, maar die Maurits Hendriks kan niet tegen een geintje.

gravatar

Dat is een onjuiste voorstelling van zaken. Yuri keerde pas om 6.34 uur terug in het Dorp, in het gezelschap van de Chinees Fuk Yu.

gravatar

Peter R.: jammer voor Maxima dat Yuri zijn lat zo laag heeft gelegd. Maxima is sowieso al twee koppen groter dan Yuri. Hoe zie je dat voor je als Max eens aan Yuri’s rekstok wil hangen?

gravatar

Als de hele bobo-club stomlazerus in het vliegtuig wordt gehesen. Camiel heeft nog levenslang vrij reizen businessclass met de KLM; was onderdeel van zijn gouden handdruk c.q. vertrekregeling. Men was zó blij dat hij eindelijk opgedonderd was.

gravatar

Het had bij 1 biertje moeten blijven, maar de verleiding had al niet gemogen bij Yuri. Dit had Alexander behoren te weten. Yuri had begeleid moeten worden en kort gehouden moeten worden door die begeleiding. Ze weten dat hij de verleiding niet kan weerstaan.

Reageer
gravatar

Vervelend van De Speld om zo met onze koning en onze sporters te spotten.

Juist nu we in tijden verkeren waarin we als één volk united moeten zijn.

PS: Heineken is piswater. Schultenbrau is beter.

Corrie.

Reageer
gravatar

Het schijnt dat de Islamitische Staat in een verklaring op internet haar waardering uitspreekt voor het wegzenden van Yuri van Gelder. Weliswaar zou ze ook nog graag 100 zweepslagen voor elk biertje zien, en ook had ze graag gezien dat de buitenechtelijke seks met zijn Braziliaanse vriendin genoemd was als grove overschrijding van de normen en waarden waaraan een sporter zich dient te houden. Even doorpakken, daarmee heeft IS veel ervaring. Maar het is een stap in de goede richting van de Nederlandse sportbond. De IS vindt het ook een mooie streek van de sportbond dat ze het geld van de Heineken accepteert, maar het gebruik van zijn producten door atleten keihard veroordeelt. Dat zal de goddeloze bierbrouwer leren!

Reageer
gravatar

We zijn allemaal mens. Waarom zou Koning WA. Geen Biertje mogen pakken? Reacties zijn bedenkelijk. U drinkt niet? U rookt niet? En Yuri. Ach hij is ook al tot op de grond toe afgefikt. Top Yuri dat je er toch weer bij bent. Dat is pas karakter. Mensen neem daar een voorbeeld aan. Ik ben zeer trots op de foto. Welke andere koning doet dit? Dat kan toch alleen maar in Nederland!!!

Reageer
gravatar

Beste DTerlouw,

Helaas ben pas volgende week dinsdag weer beschikbaar om te luisteren naar uw problemen. Mocht uw nood toch te groot blijken, kunt u dit kenbaar maken aan de redactie van dit forum, namelijk
te Amsterdam.

gravatar

Wat een onzin allemaal. Ook topsporters enKoningen zijn gewone mensen. Hoewel Youri niet naar buiten had moeten gaan voordat hij een medaille had

Reageer
gravatar

Lig toch allemaal niet zo te zeiken over dit ,, jullie zien toch ook wel dat dit gefotoshopt is.. En al zou dit wel zo zijn .wat dan nog ,, waar maakt Nederland zich druk om.. Hij heeft gewoon een domme fout gemaakt en daar moet hij Voor boeten .gewoon schorsen die Yuri

Reageer
gravatar

Gaaf man dat de koning lekker een biertje drinkt met yuri… reactie over dat ze wat hebben gedronken is in negatieve zin is hypocriet want zelf drinkt men nooit iets… ik geniet van dit normale tafereel… en vindt reactie van anderen niet de moeite waard om op te reageren.

Reageer
gravatar

Terug in het vliegtuig en turnen met je rest. Na de os kijken we wel wat we er aan gaan doen. Zolang je een ioc lid hebt die verdacht wordt van het in elkaar meppen van zijn vriendin, dat een bierbrouwer de sponser Is en de koning ook niet in een biertje spuugt, doe dan niet moeilijk en gaan met die banaan.

Reageer
gravatar

lulkoek, onze koning kan drinken wat hij wil.
het is toch echt aan van Gelder om zijn koppie erbij te houden.
wie zijn billen brand moet op de blaren zitten.
proost Willem-Alexander.

Reageer
gravatar

Voor diegene die denken dat het echt is. Ga even op onderzoek uit.
De Speld reageert met een knipoog op regionaal, nationaal en internationaal nieuws. De essentie van dit medium is dat de nieuwsberichten niet op waarheid berusten, maar zo gebracht worden dat zij waar zouden kunnen zijn.

Reageer
gravatar

Heinekenhuis go home en support Yuri net zo belachelijk als Yuri go home en support Heineken.calvinistisch volkje die Nederlanders maar ondertussen allemaal stomdronken als er weer eens een gouden plak te vieren valt…..bierrrrrrrr. Zijn begeleiding heeft zeker niet in de laatste plaats gefaald.

gravatar

Deze foto is van Sotchi 2014 met links het lijf van Poetin waar ze destijds een pilsje mee dronken. Goedkope journalistiek om hier het hoofd van Yuri op te zetten.

Reageer
gravatar

Nee, niet naar huis gestuurd: Jack heeft een concurrerende aanbieding gehad van FOX Sports en verblijft nu in het 5-sterren hotel Campo Viajo van John de Mol. Hij moest daarvoor wel verbaal afstand nemen van zijn neefje Yuri. Geen probleem voor Jack.

gravatar

Heerlijk die reacties! Ik moet zo hard lachen dat ik mijn eerste biertje op de grond heb laten vallen. Gelukkig was het maar Heineken….

Reageer
gravatar

Nepkoningin? Wat in en in gemeen zo`n warme lieve vrouw. Duvel zelf op. Ben je er bij geweest? Hoe weet je dat allemaal? Walgelijk. En proost lieve koning Willem -Alexander ook u mag af en toe van een pilsje genieten.

Reageer
gravatar

Nep koningin? Wat in en in gemeen. Zo`n lieve warme vrouw. Duvel zelf op. Hoe weet je dat allemaal? Ben je er bij geweest? En lieve koning Willem-Alexander proost hoor ook u mag af en toe van een pilsje genieten,

Reageer