5 jaar cel voor Eric Clapton na moord op sheriff

Zanger vrijgesproken van neerschieten Gedeputeerde

Een rechter in de Amerikaanse staat Ohio heeft Eric Clapton veroordeeld tot vijf jaar cel voor het vermoorden van een sheriff. De Britse zanger zou zijn daad bekend hebben in een nummer 1-hit uit 1974.

De advocaat van Clapton noemt het vonnis onbegrijpelijk: “Overal in mijn thuisgemeente proberen ze mijn cliënt omlaag te halen. Goed, hij schoot, hij schoot de sheriff, maar ik zweer dat dit zelfverdediging was. En zij maar roepen dat het een kapitaal offensief was. Bovendien was het origineel van Bob Marley, dus waar praten we over?”

Clapton is vrijgesproken van het neerschieten van de Groningse Gedeputeerde Jan van der Werff.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

And face the music. Trouwens dat schietincident met Jan van der Werff was -volgens de politie- een afrekening in het criminele milieu. Deze Groningse gedeputeerde was een vogelvrije deputy en het jachtseizoen op politici was toch geopend?

gravatar

Van Layla is anders ook na al die jaren nog geen spoor terug gevonden. Zij is wel een ondergeschoven kindje geworden, in die enorme reeks Claptomane uitspattingen.

Reageer
gravatar

Eric Clapton had tegen zichzelf beschermd moeten worden. Je weet het, kent zijn verleden. Eric is impulsief, soms denkt hij niet na over de gevolgen van zijn handelen. Dat maakt hem ook zo leuk. Maar als je dat weet, dan moet je daar alert op zijn. Ze hadden hem moeten helpen.

Remi Lens

Reageer
gravatar

[…] beïnvloed door Eric Clapton en Stevie Ray Vaughan, ging hij eind 1997 naar het Berklee College of Music om daar gitaar te […]

Reageer
gravatar

[…] beïnvloed door Eric Clapton en Stevie Ray Vaughan, ging hij eind 1997 naar het Berklee College of Music om daar gitaar te […]

Reageer