Bron Youtube - Happy Colors Kids TV

De nieuwste foodrage: zelf boterhammen smeren

Luuk (6): ‘controle over voeding weer in eigen hand nemen’

Er lijkt geen einde te komen aan de populariteit van zelfgemaakt voedsel. Na het thuisbrouwen en zelf fermenteren is ook de zelfgesmeerde boterham aan een opmars bezig. Kristien (7) is sinds drie
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Corrie van Hiernaast eet waarschijnlijk alleen de witte hagelslag van de hagelwit. Wel blijbaar altijd veel te veel op haar brood gedaan en nog altijd.

Reageer
gravatar

Daaaag, lieve kindertjes!
Weet je wat nog véél beter is dan zelf beleggen?

Zelf brood snijden!

Met Grooote, Scherpe Messen.
Flink heen en weer halen,
En vóórdat je begint, altijd even de scherpte testen op je vingertjes!

Oh ja,
niet vergeten.

Altijd je mes aflikken na het snijden!

Reageer
gravatar

Hmm., niet zo origineel. Je hoofdlettergebruik in de zin ‘Met Grooote, Scherpe Messen.’ vind ik overdreven.

gravatar

Probleem is nu dat als het kaas van het brood gegeten wordt het nu om zelf geschaafde kaas gaat, dus het risico is groter geworden indien Luuk wél voor kaas op zijn brood kiest. Hij verliest dan naast zijn kaas immers ook de gedane arbeid.