Evelien (14) vreest dat haar databundel straks op is en ze met haar ouders moet praten

Slecht nieuws voor Evelien (14), die met haar ouders op Zwarte Zaterdag op weg is naar Frankrijk: straks moet haar dataroaming uit en is ze aangewezen op de analoge wereld. Ze zal woorden moeten wisselen met haar vader en moeder. Echte woorden, met geluid.

“Daarvoor ga ik dus niet op vakantie.” Evelien heeft grote plannen voor de vakantie: Instagram bijhouden, 13 groepsapps onderhouden, Snapchatten, Pokémon vangen en vlogs bekijken. “Ik heb momenteel niets van ze nodig, dus waarom zou ik met mijn ouders praten?”

Voorlopig zal Evelien echter internetloos door het leven moeten, tot de volgende wifi-spot is bereikt. En het is nog maar zeer de vraag of wegrestaurant ‘Le Dernier Espoire’ een vleugje wifi heeft. Als ze opkijkt van haar telefoon steekt haar vader van wal: “Hoe ging die toets aardrijkskunde? Hoe is het met die knul, Marco was het toch? Wat hebben ze jou op school eigenlijk al geleerd over de bloemetjes en de bijtjes?”

Internet nodig om de vakantie te overleven? Met de databundels van Tele2 kun je in het buitenland internetten alsof je in Nederland bent.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *