Collega’s hebben nog stééds niet alle 306 onderdelen van de Olympische Spelen-pool ingevuld

Welke 20 Chinezen komen in de top-20 bij het tafeltennis?

De Olympische Spelen zijn al begonnen, maar de collega’s van Sam (30) hebben nog steeds zijn Olympische Spelen-pool niet helemaal ingevuld.

Het invullen van de pool is heel eenvoudig, begint het mailtje van Sam dat hij stuurt ter herinnering. Het enige wat je hoeft te doen is invullen wie eerste, tweede en derde wordt bij het boogschieten en je moet een faalhaas aanwijzen (degene die bij een of meer pogingen meer dan één pijl naast het bord schiet).

Dan moet je nog even aangeven: de top-5 van de wegwedstrijd wielrennen + beste Nederlander, wie in de finales judo staan (57, 60, 73, 81 90 en 100 kilo) + aantal ippons en uki-goshi’s, wie olympisch kampioen hockey wordt + hoeveelste de Nederlandse vrouwen eindigen, hetzelfde geldt voor het volleybal, volleybal onder 20 kilo en het handbal. In welke ronde Robin Haase wordt uitgeschakeld en wat hij tegen het publiek schreeuwt in de 3e game, hoe ver Kiki Bertens komt in het vrouwenenkelspel, wie er in alle zwemfinales tegen elkaar strijden (50m, 100m, 200m, 400m, 800m, 1500m in alle soorten slagen, alle estafettes en de 10km in open water) + wie de eerste valse start maakt bij de mannen + hoeveel medailles Michael Phelps wint. En wie wordt er olympisch kampioen voetbal en hoeveel goals maakt Gerald Sibon?

Atletiek. Wie worden 1, 2 en 3 bij: 100m, 200m, 400m, 800m, 1500m, 5000m, 10000m, 110m horden, 400m horden, 3000m steeplechase, 400 x 100m estafette, 4 x 400m estafette, verspringen, hink-stap-springen, hoogspringen, polsstokhoogspringen, kogelstoten, discuswerpen, speerwerpen, kogelslingeren, tonijnvangen, zevenkamp, tienkamp, marathon, 20km snelwandelen en 50km snelwandelen + de derde worp van speerwerper Thomas Röhler in de kwalificatie + het totale gewicht van alle Keniaanse sporters die goud winnen, min het gewicht van Ezekiel Kemboi.

Natuurlijk wordt er ook gebadmintond. Wie wint het enkelspel, het dubbelspel en het gemengd dubbel, en kijken hier mensen naar (ja/nee vraag voor bonuspunten). Geef daarnaast de winnaars van het schermen (degen, floret, sabel), vissen (5m, 10m, crosscountry en de meerval), turnen (vloer, paard, ringen, sprong, brug, brug met gelijke leggers, brug met ongelijke leggers, aquaduct, rekstok, evenwichtsbalk), basketbal, boksen (lichtvlieggewicht, vlieggewicht, bantamgewicht, halfweltergewicht, weltergewicht, middengewicht, halfzwaargewicht, zwaargewicht, superzwaargewicht), gewichtheffen (bantamgewicht, vedergewicht, lichtgewicht, middengewicht, lichtzwaargewicht, middenzwaargewicht, zwaargewicht en superzwaargewicht) + het aantal dopinggevallen dat achteraf bekend wordt.

En oh ja: de top-3 bij het schoonspringen (3m en 10m plank) + de eindscore van Uschi Freitag. De winnaars + welke muziek wordt gebruikt door de winnaars bij het synchroonzwemmen. De complete uitslag van het zeilen in de klasse RS-X en de eerste 5 in de 470-klasse, de Finn-klasse, 49er-klasse en de Star-klasse. Welke 20 Chinezen in de top-20 komen bij het tafeltennis, wie het golftoernooi wint en wie had gewonnen als alle topgolfers gewoon naar Rio waren afgereisd. En wie-o-wie mogen zich straks olympisch kampioen roeien noemen (skiff, lichte dubbel twee, dubbel twee, twee zonder, lichte vier zonder, vier zonder en de acht). En wie niet?

Geef tot slot nog eventjes de winnaars van: trampolinespringen, kanovaren (vlakwater sprint, wildwater slalom en de afdaling), de moderne vijfkamp, rugby (mannen, vrouwen en salamanders), schietsport (luchtpistool 10m, luchtgeweer 10m, snelvuurpistool 25m, vrij pistool 50m, kleinkalibergeweer 50 m (liggend), kleinkalibergeweer 50m (drie houdingen), kalasjnikov 50m, skeet, trap en dubbeltrap, taekwondo (vlieggewicht, lichtgewicht, middengewicht, zwaargewicht en Badr Hari), de triatlon, beachvolleybal, baanwielrennen (sprint, teamsprint, keirin, ploegenachtervolging, omnium, puntenkoers), BMX Freestyle, mountainbiken, worstelen (bantam, veder, licht, welter, midden, zwaar, superzwaar) en paardensport (dressuur, eventing en springen).

Ritmische gymnastiek is niet meegenomen in de pool omdat te weinig mensen daar verstand van hebben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kijk altijd uit naar kalasjnikov 50m. Ik begreep dat verschillende IS-strijders een Turks paspoort hebben gekregen om mee te kunnen doen. Erdogan ontkent en geeft het westen de schuld.

Reageer
gravatar

Bij zulke lappen tekst moet ik altijd denken aan hoe gevaarlijk PVV stemmers voor onze samenleving zijn.

Koekoek.