President Obama verstopt nucleaire codes in exemplaar van de grondwet

'Daar kijkt ie nooit!'

Met nog maar twee kandidaten in de race, is het niet langer een onwaarschijnlijk scenario dat Donald Trump in november tot president gekozen wordt. Barack Obama neemt het zekere voor het onzekere en is alvast begonnen met het verstoppen van de toegangscodes van het nucleaire arsenaal.

“Ik wilde ze eerst onder het matras verstoppen, maar volgens Michelle was dat te voor de hand liggend,” gniffelt de huidige commander in chief op samenzweerderige toon. “Toen dacht ik bij mezelf: waar zou Donald Trump nooit kijken? De Bijbel misschien, of mijn exemplaar van DSM-5, maar opeens had ik het… de grondwet, natuurlijk!”

Donald Trump reageert aanvankelijk geprikkeld op het nieuws dat Obama de codes voor het nucleaire arsenaal voor hem verstopt heeft, maar verklaart later zich geen zorgen te maken. “Ik vind ze heus wel. Als ik iets kwijt ben dan kijk ik altijd eerst in de onderbroekenlade van mijn dochter Ivanka. No worries!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waar maakt Barack zich in vredesnaam zorgen over? Donald J. is dyslecticus en principieel analfabeet die -bij inhuldiging- alleen maar hoeft te zeggen: “So truly help me God Almighty” en onmiddellijk daarna “Nuke’m”. Tom Cruise staat in het voorprogramma met zijn meest recente (367e) verovering, John Travolta doet kunstjes met de Scientology-board en de familie Bush verzorgt de muzikale omlijsting. Het belooft één groot circus te worden. Daarna is iedereen te beneveld om ook maar aan nucleaire codes te dénken.

Reageer
gravatar

Hoi Outsider. Het is vriendelijk van je voor de linkse gekkies op de site dat je, in je altijd klare taal, nu je scherpe observatie over de republikeinen van Amerika laat schijnen. Daar hebben ze misschien wat houvast aan. Toch is het jammer dat het alleen maar observaties zijn en nooit oplossingsgericht. Maar daar hebben we meneer Wilders van de PVV voor. 😉

Het is een beetje triest van de linkse gekkies dat ze alleen maar kunnen reageren op kritiek met aannames dat degene die kritiek heeft dik zou zijn dus geen recht van spreken heeft. Tja., hoever ben je dan afgegleden?

Op je kritiek op de republikeinen van Amerika wil ik je wel wijzen dat voormalig president Ronald Reagan tijdens zijn presidentschap verguist werd door links. En nu staat de goede man bekend als één van de beste presidenten die Amerika heeft gehad.

Hetzelfde kan gebeuren met mister Trump. Wil je het linkse kwaad en de politieke elite bestrijden dan moet je er met een knuppel op slaan.

Anders heeft het geen effect.

Corrie.

gravatar

Beste Corrie (ik ken er namelijk maar één) . Dank voor jouw weerwoord ten gerieve van de Amerikaanse Republikeinen. Jouw favoriet Ronald Reagan zou nu bekend staan als “een van de beste presidenten die Amerika heeft gehad”. Seriously? Ronald heeft zijn U.S.A. het grootste begrotingstekort ooit achtergelaten, hoofdzakelijk door zijn obsessieve hang naar SDI (“Star Wars” in het echt). Hij heeft ook nog ergens een bibliotheek nagelaten met hoofdzakelijk lege boekenplanken, Daar kan straks de volgende Republikeinse president zijn memoires en dagboeken kwijt, naast de Watergate papers van Richard Nixon. Je kunt van ze zeggen wat je wilt, maar republikeinen leveren altijd puike presidenten, het is jammer dat Charlton Heston geen voorzitter van de NRA meer is. Die had in de huidige Trump-problematiek een waardig alternatief geweest voor Donald J.

gravatar

Ach ach Outsider. Wat je vergeet is de ‘Zeitgeist’ van de jaren tachtig waarin Ronald Reagan president was.

Alle landen waren in de ban van de Amerikaanse econoom Milton Friedman. Dat heeft bij veel landen een grote begrotingstekort tot gevolg gehad, Je kunt hem daar niet alleen de schuld van geven.

De dreiging van Reagan met een Star Wars shield heeft ervoor gezorgd dat de Sovjet Unie ten val kwam. Wat ik mij nog kan herinneren is de legendarische zin: ‘Mister Gorbatsjov tear this wall down’ van Ronald Reagan. Dat maakt hem tot één van de grootste presidenten van Amerika.

De val van de Sovjet Unie was wel een paar centjes waard.

Corrie.

gravatar

Erik, waarschijnlijk is jouw bril enigszins beslagen of jouw waarnemings- en onderscheidingsvermogen tijdelijk wat ontregeld. Maar Corrie en ik zijn zeker niet één persoon, zelfs niet in de zin van schizofrenie of MPS. We treden wél allebei via De Speld voor het voetlicht, maar dat komt omdat er geen ander platform bereid is om onze mening te plaatsen.