Ajax maakt doelstelling nieuwe seizoen bekend: voortborduren

‘We moeten voortborduren en continuïteit vinden in het voortborduren’

Kersvers Ajax-trainer Peter Bosz heeft op een persconferentie de doelstelling voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt: “voortborduren.” Hij geeft aan dat een topclub als Ajax altijd moet streven naar het hoogst haalbare: “We moeten gewoon durven uitspreken dat we willen voortborduren.”

“Bij de oefenwedstrijden zie je ook dat we echt aan het voortburen zijn en ook bij de wedstrijd tegen PAOK in de voorronde van de Champions League hebben we bij vlagen heel aardig voortgeborduurd. Dit geeft veel vertrouwen, maar het seizoen is alleen geslaagd als we aan het einde van het seizoen kunnen zeggen: ‘we hebben voortgeborduurd’.”

Toch is het voortborduren an sich niet het enige wat telt voor Peter Bosz: “Het gaat om de manier waarop we voortborduren. We moeten met het hele team 90 minuten lang voortborduren. Als je kijkt naar vorig jaar, dan hebben zie je dat we wedstrijden hebben gespeeld. Daar moeten we constanter in worden, voortborduren. Je kunt dan een wedstrijd goed voortborduren, maar daar moet je dan wel de volgende wedstrijd op kunnen voortborduren.”

Aanvoerder Davy Klaassen voegt daar desgevraagd aan toe: “voortborduren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ze nou met het hele team een mooi patroon in de kunstgrasmat borduren, dan geeft dat nog een mooi spektakel voor de toeschouwers!

Is veel spannender dan kijken naar groeiend gras!

Proefballonnetje

Reageer
gravatar

Zeker joh, derde stad van Nederland en al jaren lang in het rechterrijtje te triest voor hoeren, eh woorden. Hoe gaat het trouwens met de Aziatische eigenaar? Leuke club hoor!

gravatar

Dat ligt eraan, als ze niet voorgeborduurd hebben aan het eind van het seizoen, ook geen rit door Amsterdam, maar een ritje recht naar huis.