4 matige tips om een inbraak te voorkomen

Als je op vakantie gaat, loop je het risico dat er wordt ingebroken. Heel vervelend natuurlijk! Daarom hebben wij 4 matige tips op een rij gezet om een inbraak te voorkomen.

  1. 1. Verander je adres
    Als jij je adres verandert, gaan de inbrekers naar het verkeerde huis. Zo blijft je eigenlijke huis beschermd tijdens je vakantie!

2. Verwijder alle ramen en deuren
Inbrekers zijn heel handig, maar ze hebben wel een opening nodig om je huis binnen te komen. Als jij al je ramen en deuren verwijdert, maak je het ze dus een stuk lastiger!

3. Ga op vakantie op de buurtcamping
Als je binnen een straal van 5 kilometer op vakantie gaat, kun je elke dag even langs je huis wandelen om een oogje in het zeil te houden. Bijkomend voordeel: Je hoeft niemand te vragen om de kat eten te geven, dat kun je gewoon zelf doen.

4. Zet de ramen van je buren open
Inbrekers zijn gemakzuchtig. Als jouw ramen dicht zitten en die van je buren staan open, dan zullen ze er dus voor kiezen om bij de buren naar binnen te gaan. Opgelost!

Kijk hoe buren Jan en Frederique voor Interpolis doodeenvoudig bij elkaar inbreken en lak hebben aan onze matige tips.

 

Interpolis

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit artikel geeft een goed samenvatting van het stappenplan om inbrekers buiten je deur te houden ! Het belangrijkste van het stappenplan om inbrekers buiten je deur te houden is je hang en sluitwerk. Als men zorgt voor een SKG 3 slot met kentrekbeveiliging voor kom je al gauw de meeste gebruikte boeven methode ( cilinder trekken), voor meer informatie hierover zie | http://www.locksmith24-7.nl/

Reageer
gravatar

Wij laten ons niet regeren door de angst voor inbraak. Dàt is precies wat die inbrekers willen! Onze maatschappij is gebouwd op vertrouwen; het vertrouwen waarmee je achteloos de deur open laat, je fiets zonder poespas bij het station stalt en je spullen onbeheerd laat tijdens een duik in de zee. Je moet er niet aan denken wat er gebeurt als dat verandert. Hiervoor zullen we niet zwichten!!

Reageer
gravatar

Een linkse gekkie zou dan ook z’n kop in het zand steken, dan lijkt het alsof er niets aan de hand is. Ik zie niets en ik hoor niets is hun credo.

De linkse gekkies zijn, met hun decennia lang gedoog beleid, er de schuld aan dat allochtonen denken dat ze alles kunnen maken.

Onze joods-christelijke cultuur is in gevaar.

Corrie.

gravatar

Precies, Johan! Je moet inbrekers niet in de kaart spelen.
En bovendien: als je ramen en deuren open laat kán een inbreker niet eens meer in-breken.

gravatar

Beste Frederik enz. enz.; een dichtgemetselde woning (zoals getoond op de foto) kan weliswaar inbraken voorkomen maar levert onoverkomelijke problemen met de Stille Bureaucratie Systemen op.
1. Bouw- en Woningtoezicht (geen vergunning aangevraagd),
2. de Schoonheidscommissie (idem dito)
3. het Kadaster (vervallen huisnummer),
4. collecterende vrijwilligers (lbedel adres minder)
5. de buren die uitzicht (en doorzicht) kwijt zijn en
6. de Belastingdienst die in Panama gaat zoeken
7. de Hypotheekbank (onderpand kwijt)
8. de Deurwaarder (geen deur meer om te waarden).
Dus: verwijder voordeur en ramen en een hele meute getergden valt over je heen. Goedkoper is: je schoonmoeder vragen op te passen, maar hoe krijg je die -ná de vakantie- nog weg?

gravatar

Ik mis nog wat tips:

5. Spuit uw spullen in met onzichtbaarheidsspray, Immers wat een inbreker niet ziet, kan hij ook niet stelen!

Nog een tip: 6.

Laat een bekende uw spullen stelen! Zo kunt u na de vakantie gemakkelijk uw eigendommen weer ophalen.

Reageer