Party-Roy is als kind in een ketel met Blue Curacao gevallen

Jongen leeft in dienst van party

Wie Party-Roy in zijn blote buik een peukie ziet roken op het strand van Lloret de Mar, vraagt zich misschien af waar hij die onversneden levensenergie vandaan heeft. Voor de mensen die zijn geschiedenis kennen is het antwoord daarop simpel: Roy is als kind in een ketel met Blue Curacao gevallen.

“Waar is da feestje?”, buldert Roy over het strand. Het is een retorische vraag, van ieder feestje is Party-Roy zelf het epicentrum.

“Waar is da feestje?”, buldert Roy over het strand. Het is een retorische vraag, van ieder feestje is Party-Roy zelf het epicentrum. Roy zit op een koelbox tjokvol koude rakkers en het gaat nondeju weer helemaal uit de hand lopen. “Ik moet het bij spa geel houden”, zegt Roy. “Want als ik Blue Curacao drink, wordt het altijd té crazy.”

Op zijn vierde vroeg (en kreeg!) hij voor zijn verjaardag een tatoeage. Chinese karakters die symbool staan voor ‘party’. Kort daarop volgde een tribal. De afbeeldingen steken strak af tegen zijn roodverbrande huid, hij neuriet een medley van Mental Theo & Charlie Lownoise, meteen daarna volgt zijn interpretatie van Paradise by the Dashboard Light. De voeten van Roy beginnen te bewegen. “Zijn jullie er klaar voor!?” roept Party-Roy naar twee topless zonnende meisjes. “We gaan springen!!!”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Roy is echt van alle partymarkten thuis, en heeft het daarom maar druk. Hij is bezig om alle bar-dancings van Nederland te vereren met zijn bezoek, en moet daarnaast zijn skillz op het gebied van dansen op niveau houden. “Ik kan inmiddels hakken, breakdancen, jumpen, salsa, alles. Dabben, kan ik ook, polonaise, het edele fistpumpen, moonwalken, salto’s. You name it. Let’s go.”

Gevraagd of dit leven in dienst van party hem ooit te veel wordt, grinnikt Roy, en stelt hij slechts een wedervraag: “Wat denk je zelf?” Hij trekt zijn slippers aan en vertrekt dabbend in de nacht. Tot morgen, Party-Roy.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

hahahaha, omg. Wat is dit een lekker stukkie zeg. Ik herken mezelf wel in die ‘party Roy’. Echter, ben ik niet gevallen in een ketel met blue curacao, maar in een ketel, ketel one vodka gemengd met sos. Die sos laat me voelen als wubbo ockels, ben aan het spacen met die mokkels HAHAHAAH.

Reageer
gravatar

Ik vraag me af wat er met die Blue Curacao is gebeurd. Heeft Roy die zelf naar binnen gewerkt? Of deden zijn stamgenoten dat? Of hebben ze het spul gebotteld, van een keurig etiket voorzien en in de handel gebracht?

Reageer
gravatar

Wel even opletten en bij de les blijven Zweefkiezer: Roy’s achternaam is Bols, (regelrechte afstommeling van Lucas Bols) hoe denk je anders dat hij kosteloos aan die hectoliters Blue Curacao kan komen?
Voor de foto poseert Roy als het Christusbeeld in Rio, daar gaan via Heineken Holland House alle Olympische zwembaden gevuld worden met blauw-getint Curacao of -op verzoek van de juryleden- met Heerlijk Helder Heineken. Na afloop van de Spelen mag de plaatselijke bevolking de beide zwembaden leegdrinken, om af te kicken van de cocaïne. “Heineken” en “Bols” zijn wereldwijd geregistreerde merknamen van dezelfde Nederlandse eigenaar.

gravatar

Vharandy, de jury controleert na elke wedstrijd het ‘”blue”-gehalte in de zwemmers (m/v), behalve bij de Russen, en het urine-gehalte in het water. Dus als iemand ‘blue’ uit het water komt. staat de dopingcommissie al klaar met kleurtesten.

gravatar

Ik steun deze vraag van Prachtig Nederlands: wat is dabben nu eigenlijk? Een activiteit boven of onder de gordel? Salonfähig of ‘not done’?

gravatar

Corrie,

Je doet erg je best, chapeau daarvoor. Maar we vinden je niet zo grappig. Je kan stoppen met reageren. Kijk maar even wat je doet.

Groetjes, de andere lezers van De Speld

gravatar

Stil ff anus hoofd. De speld heeft gelijk en jij niet. FF ophouden met dat gezwijmel van je. bedankt