Man twijfelt aan aard afspraakje met tandarts

‘Is het nou een date of vriendschappelijk?’

Toen Daniël (27) vorige week de behandelkamer uitliep na de periodieke controle, vroeg zijn tandarts of hij een nieuwe afspraak met hem wilde maken. Daniël zei ja, maar nu twijfelt hij of de date vriendschappelijk van aard is, of dat de tandarts romantische bedoelingen heeft.

“Meestal stuur je toch eerst ‘s avonds een appje dat het gezellig was?”, vraagt Daniël zich af. “Meteen om een date vragen is wel heel eager. Van de andere kant: hij stelde voor om elkaar pas over een halfjaar weer te zien. Maar volgens mij is dat een beetje hard to get spelen.”

Daniël nam dus het initiatief om een week later af te spreken. Nu staat hij voor de spiegel. Over een halfuur hebben ze afgesproken op het werk van de tandarts, midden op de dag. “Wat voor baan heb je als je om 14.10 uur al weg kan lopen”, mompelt Daniël. In zijn hand houdt hij een smalle donkerblauwe das. Niet heel chic, maar wel getuigend van een behoorlijke smaak. Bij twijfel gewoon aandoen, is zijn motto. De das gaat om.

Toch hoopt Daniël dat de tandarts hun afspraakje al niet te serieus neemt: “Hopelijk doet hij gewoon chill en is hij niet zo iemand die meteen op de eerste afspraak aan je gaat zitten. Bij mijn weten val ik niet eens op mannen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hij kan alleen gaatjes vullen als je een gebit hebt. Bij jou is het langzaam aan het wegrotten door al die vette en suikerige troep die je eet.

gravatar

Tegenwoordig worden aan het uiterlijk hoge eisen gesteld. Er zijn gezondheidsproblemen waar je pijn aan hebt maar niets van ziet, andere daar zie je wat van maar er is geen pijn. Waar het om draait is dat je er zo leuk mogelijk uitziet. Ik kocht echter net een zonnebril bij een Turk, mij werd verteld dat ik even kon kijken. Ik zei het gaat er niet om hoe ik er uitzie maar er doorzie.

Reageer
gravatar

Er bestaat een verband, dat doorgetrokken kan worden naar de uiterlijke en innerlijke verdienste van de zorg.