Bron YT - Jeugdcultuurfonds

Wassila Hachchi: ‘Ik heb de doorslaggevende flyer uitgedeeld’

Oud D66-kamerlid stelde nominatie Clinton veilig

Voormalig D66-kamerlid Wassila Hachchi heeft de beslissende flyer uitgedeeld om de nominatie veilig te stellen voor Hillary Clinton. Dat heeft ze eerder vandaag laten weten in een persbericht.

De beslissende flyer werd volgens Hachchi op 3 juni aan een boer in Springfield Ohio gegeven. “Het was een nek-aan-nek race met Bernie Sanders waarin het om de kleinste marges gaat. Ik ben blij dat ik de allesbepalende stem heb kunnen binnenhalen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mocht Clinton het redden, dan zal ze uit dankbaarheid voor deze Nederlandse hulp New York zijn oorspronkelijke naam teruggeven.

Reageer
gravatar

Kun je nagaan hoe ingeburgerd en doorgewinterd onze Wassila is, via D66 op het paard gehesen en met behoud van uitkering als Lady Godiva de laatste redneck van Ohio uit de klauwen van Donald Retteketet Trumpet gered.

gravatar

En die echoot nu nog na? Ooit had Herman van Veen een liedje over ‘O-ho, Ohio, God bless America’. Iets over ijsblokjes in rode wijn en andere smaakvolle miss-verstanden. Mooi land, alleen jammer dat er Amerikanen wonen.