Man liket vloekend nieuwe relatie van neukertje

Nachten flitsen aan Jasper voorbij

Het bericht op Facebook kwam als een koude douche: ‘Machteld Vroon heeft een relatie met Ramon de Korte’. Even staarde Jasper wezenloos naar zijn scherm. De nachten met Machteld flitsten aan hem voorbij. Het besef dat hij, in ieder geval voorlopig, niet meer via een eenvoudig appje aan zijn gerief zou kunnen komen, drong langzaam tot hem door. Vloekend klikte Jasper op ‘vind ik leuk’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

heb je niks beters te doen? Moet je niet je leven upgraden voor improvements in je life? Get a life! Engels en Dungrish zijn geweldige languages die de Nederlandse taal enhancen!

gravatar

Taalhooligan: “Genaaid”, eigenlijk is dit taalgebruik alleen nog relevant in kringen waarin gevallen vrouwen zich liggende proberen staande te houden. En niet te vergeten; ook bij onze Belastingdienst waar men iedereen (zonder beschermende Panamese offshore-constructie) “in het pak naait”. Dus: voorover buigen en de broek op de enkels laten zakken, hoeft hier niet meer.

gravatar

Snap ‘t probleem niet…..buiten de deur vreten is voor het grootste gedeelte van de Nederlandse vrouwen helemaal geen probleem……

Reageer
gravatar

Als Jasper slim is, zorgt die ervoor dat Machteld’s relatiestatus veranderd in ‘weduwe’ en dan kan die ook mooi ‘vind ik leuk’ klikken

Reageer
gravatar

Allemaal leuk en aardig, maar.ik hoorde vandaag dat Nintendo NX overdraagbaar is.

Hoop dat ik het niet.krijg.

Voorzichtig allemaal het is gevaarlijk buiten.