Oma’s tips tegen Donald Trump

Een warm sopje met groene zeep doet wonderen

Heb je last van Donald Trump? En heb je geen idee meer hoe je het moet bestrijden? Heel vervelend, want hardnekkige Trump kan de fundamenten van de samenleving aantasten. Geen nood: oma weet raad! Wij verzamelden een paar tips, adviezen en middeltjes tegen Donald Trump. Allemaal uit grootmoeders tijd!

Groene zeep
Agressieve Trump staat erom bekend dat het aan de lopende band smerige aanvallen opent en persoonlijke beledigingen niet schuwt. Dat kunnen we oplossen met een warm sopje met groene zeep.

Azijn
Als je eenmaal een uitbraak van Trump hebt, kan de bijbehorende negatieve boodschap zich razendsnel verspreiden. Het enige wat dan helpt is om zuur met zuur te bestrijden. Een beetje verdund azijn doet wonderen!

Hoop
Als niets meer werkt, is er altijd nog hoop. Succes!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit artikel is typisch een voorbeeld van wat er gebeurt door het framen van de linkse media. Wanneer we hen moeten geloven is mister Trump een gevaarlijke gek. Dat wordt al maanden lang door de linkse pers in Nederland geframed.

Het ware verhaal is dat mister Trump op komt voor echte Amerikanen.

Wanneer ik in Amerika zou wonen dan stem ik op mister Trump.

Corrie.

Reageer
gravatar

Beste Corrie,

Je bent zelf een typetje! Maak je nachten naam maar eens bekend, vuile lafaard!

gravatar

Loog!
Nee, dat gaat niet over Donald Trump. Die loog niet, die liegt.
Ik bedoel loog, een base. Bijvoorbeeld Ammoniak. Een flinke laag Ammoniak over Donald Trump, en het is gedaan met alle zure opmerkingen,

Reageer
gravatar

Voor Oma: u vergeet nog het meest probate middel tegen constipatie, speciaal de soort waaraan de familie Trump al generaties lang lijdt: geldverstopping en belastingontwijking. Haarlemmer olie; tweemaal daags 25 cl., laat geen fiscaal traceerbare sporen in Bahama’s, Bermuda’s of Cayman’s na.

gravatar

Ook een effectief middel: op hem stemmen! Als iedereen dat doet, belandt hij in een positie waar hij helemaal in paniek raakt (verantwoordelijkheid), en loopt-ie vanzelf weg. Win-win, zeg maar.

Reageer
gravatar

Juist nu moeten we solidair zijn en naast Hillary ook massaal op Trump stemmen. Er kan niet snel genoeg worden begonnen met het bouwen van die Mexicaan aan de zuidgrens, zodat die achterbakse muren niet meer kunnen binnendringen en de fundamenten voor onze zelfdestructieve politieke idealen te ondermijnen.

Reageer