Bron YT - RTL Reality

Joey (19) zoekt altijd de minder toeristische stukjes op in Albufeira

‘Liever over mijn nek in dat pittoreske steegje’

Als Joey met zijn vrienden op vakantie is in Albufeira, bezoekt hij graag de minder toeristische plekjes van de stad. Een aanrader, zo zegt hij zelf: “Veel mensen reizen hiernaartoe af en hebben dan alleen onveilige seks op het overvolle strand en op de Strip, dat vind ik zo oppervlakkig.”

Zelf zoekt Joey liever een smal, donker zijstraatje waar hij dan met zijn bezopen kop tegen een vochtige muur kan leunen. “De meeste toeristen weten vast niet eens dat deze steegjes bestaan en kotsen ergens voor de eerste de beste club. Nou, mij niet gezien. Ik ga liever over mijn nek tussen deze authentieke woningen van de plaatselijke bevolking.”

Door af te wijken van de veel bewandelde toeristische wegen van Albufeira sta je volgens Joey ook open voor allerlei unieke belevingen. “Laatst kroop ik bijvoorbeeld met een gapende vleeswond in mijn been door een plas urine van een local. De infectie die ik daaraan heb overgehouden heeft me nog wekenlang achtervolgd. Schitterende ervaring.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heren,

Zoudt u in de toekomst uw wederzijdse strooplikkerij middels een duimpje op Facebook naar elkaar willen toezenden; men tracht hier namelijk een discussie op niveau te voeren.

Dank u.

gravatar

Hey Joey

Je hebt hier nog een bonnetje openstaan, en lekker lullen dat je in een steegje kotst, nou hier heb je de wc anders eerst ook goed bevuilt. Misschien een advies, eerst kotsten in dat steegje, kun je bij ons je handjes komen wassen en weer lekker aan de zuip bij bar Espelho

Reageer