Bron YT - PBS NewsHour

Excuses Melania Trump voor hoopvolle, positieve speech

‘Mijn verhaal was bij lange na niet apocalyptisch genoeg’

Melania Trump heeft toch excuses aangeboden voor haar speech op de Republikeinse conventie. De vrouw van Donald Trump geeft toe dat haar toespraak begin deze week veel te hoopvol en positief was.

“Ik heb geluisterd naar de andere speeches en ik besef dat mijn verhaal over de Amerikaanse droom niet past in het duistere wereldbeeld dat Donald tijdens deze conventie wilde neerzetten. Ik heb het Amerikaanse volk in mijn toespraak geen moment angst aangejaagd. Dit was bij lange na niet apocalyptisch genoeg en dat spijt me”, aldus Melania.

Donald Trump heeft de excuses in een tweet geaccepteerd: “Silly Melania heeft spijt betuigd. Geaccepteerd. Voortaan ook gewoon deprimerend. No big deal.”

Melania heeft haar ontslag als echtgenote aangeboden, maar dat is geweigerd door het campagneteam van Trump.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heeft het wel enige zin om stil te staan bij uitlatingen van deze tijdelijk dienstdoende mevrouw Trump. Donald wisselt namelijk regelmatig van echtgenote (als de asbakjes vol zijn) en kiest onveranderlijk zijn echtgenotes van dienst uit Oost-Europese regio’s. Die weten namelijk niet beter dan dat ‘huwelijkse voorwaarden’ wettelijk verplicht zijn in de U.S. of A. Altijd makkelijk bij scheidingen. Verder moeten ze na hun 29e verjaardag jaarlijks APK-gekeurd, gebotoxed en gesiliconiseerd worden.

Reageer
gravatar

ik heb haar schrijvers, ctrl+C en ctrl+V, ook mijn speech laten schrijven. Maar dat was geen succes. De speech bestond uit een genante url die niet veilig is hier te posten en niet meer dan dat.

Reageer
gravatar

Thans is door heer Julius onomstotelijk aangetoond, dat er leven bestaat tussen hemel en aarde.

Wel moet worden opgemerkt dat de alliantie tussen The Don en Mel from outerspace vooralsnog in politiek Den Haag niet wenselijk wordt geacht. Men kiest op termijn toch liever voor het Turkse model:

http://tinyurl.com/ht4con6

Reageer
gravatar

Ik denk dat mevrouw Trump voor zijn innemende karakter gevallen is. Leeftijdverschil speelt dan geen rol. Hoewel, ze lijkt wel nog geen 60, maar is eigenlijk 94. Dus zo groot is dat leeftijdverschil nou ook weer niet.

Reageer
gravatar

De PVV staat niet onder zijn leiding. Hij is het enige lid. Oftewel een dictator. Inderdaad, een soort Erdogan.