Sophie blij met 74 felicitaties voor collega in appgroep

‘Top dat ik dit meekrijg’

Sophies collega Jonas is vandaag jarig. In de appgroep van de afdeling is dat niet onopgemerkt gebleven: Jonas kreeg verspreid over de dag 74 felicitaties van zijn collega’s. Sophie is opgetogen dat ze daarvan heeft mogen meegenieten.

“Het begon ‘s ochtends vroeg al, toen Ron ‘Gefeliciteerd Jonas!’ in de appgroep plaatste. Daarna volgde Natasja, met ‘Gefeliciteerd!’ en emoticons van slingers, taart en een ballon. Dat bericht werd vervolgens door vier mensen gekopieerd en daarna schreef Kees ‘Van harte’. Heel leuk om te lezen en top dat ik dit meekrijg”, vertelt Sophie enthousiast.

In de loop van de dag volgden er meer gelukswensen voor Jonas. “Willem-Jan schreef ‘Hoe jong ben je geworden?’ en Mireille plaatste een plaatje van een knuffelbeer, die een hartje met ‘gefeliciteerd’ erop vasthield. Dat vond ik een leuk plaatje. Het hoogtepunt was toen Sandra, onze manager, hem ook feliciteerde. Zij schreef ‘Maak er een leuke dag van Jonas!’. Daar werd ik heel vrolijk van, want ik hoopte ook dat hij een leuke dag zou hebben.”

Wat Sophie ook een glimlach op haar gezicht bezorgde, was het feit dat Jonas in totaal veertien keer bedankte voor de felicitaties. “Na de eerste drie berichtjes schreef hij ‘Bedankt allemaal!’. Na elf berichtjes ‘Dank jullie wel’, met een lachende emoticon. En later nog een paar keer ‘Thanks’. Hij waardeerde het dus echt, dat was fijn om te zien.”

Zelf feliciteerde Sophie Jonas persoonlijk, door even naar zijn bureau te lopen. “Dat was ongemakkelijk”, aldus Jonas.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb eens een keer 153 likes hier op De Speld op een commentaar van mij gekregen. Daar heb ik een print screen van gemaakt er een een foto bij Aldi foto-service van laten maken. De foto heb ik ingelijst en hangt nu boven de Lazy Boy in de woonkamer.

Daar ben ik reuzetrots op. Het is fijn om geliefd te zijn. 🙂

Corrie.

Reageer
gravatar

Beste Corrie.

Het waren likes omdat de Speld geen dislike knop heeft. Ik wilde je even van je roze wolk aftrappen.

Groetjes Koekoek

gravatar

Een heel leger uitzinnige fans is al onderweg om met z’n allen tegelijk de Lazy Boy te komen liken.

Ga er maar eens lekker voor zitten gauzâh, maar zorg voor voldoende mosterd. Het schijnt dat ze een paar flinke potten vol met Amsterdamse uien en zoetzure augurken meenemen om het gezamenlijke genot wat op te rekken.