Trump kiest oerdegelijke islamitisch-Mexicaanse travestiet als running mate

Achterban reageert teleurgesteld op ‘saaie’ Ayatollah Marisol Vaginapants

Donald Trump is er niet in geslaagd zijn achterban te verrassen met een spraakmakende running mate. De Republikein heeft de oerdegelijke islamitisch-Mexicaanse travestiet Ayatollah Marisol Vaginapants gekozen voor de strijd om het Witte Huis.

Veel Republikeinse kiezers reageren verbolgen op de behoudende keuze van hun kandidaat. Dick Murphy uit Wisconsin steekt zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken: “We dachten dat Trump een man van het volk was. Dat hij voor zo’n kleurloze running mate kiest, bewijst dat hij gewoon de zoveelste kandidaat van het establishment is. Het is jammer, maar in november ga ik voor Hillary.”

Nick Morton uit South Carolina is wel tevreden met de keuze voor Vaginapants als toekomstige vicepresident. Hij overwoog even om thuis te blijven tijdens de verkiezingen, maar stemt nu toch op Trump: “Ik vind het een geruststellende gedachte dat hij straks zo’n stabiele factor in zijn team heeft. Nu durf ik het wel aan.”

Ook de pers heeft kritiek op de slaapverwekkende kandidaat die elke ochtend zijn penis met tape aan zijn dijbeen vastplakt. “Waarom geen Chris Christie of Newt Gingrich?”, klaagt Bill O’Reilly van Fox News. “Dit worden de saaiste verkiezingen in jaren.”

Ayatollah Marisol Vaginapants zelf is vereerd met de uitverkiezing. Ze hoopt de conservatieve christenen, de traditionele Republikeinse achterban, te overtuigen naar de stembus te gaan: “Papi Trump is going to make America fucking hot again, que rico, inshallah.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De ene degelijke travestiet inwisselen voor de andere? Lijkt me niet echt een oplossing… Heette Hillary in een vorig leven niet Bill?

gravatar

Tja de hoed mocht toch ook nooit extravaganter zijn dan die van Trix?

Het voordeel van z’n achterhaald figuur als running mate is natuurlijk dat die oude frietboer hiermee afsteekt als een man van de toekomst.

Reageer
gravatar

Waarom niet Corrie van Hiernaast benoemd? Oerdegelijk en hartstikke conservatief. Daarnaast minstens zo,dik enaantrekkelijk als deze ayatollah.

Reageer
gravatar

En toch lijk je sprekend op deze travestiet. Ik kan daar ook niks aan doen. Reageer je omdat de reactie van Samir zo raak is?