Bron YT - AFC Ajax

Loting: Ajax blameert zich tegen PAOK

Amsterdammers maken zich eerst thuis belachelijk

Ajax maakt zich op 26 of 27 juli volkomen belachelijk tegen PAOK Saloniki. Dat heeft de loting voor de voorronde van de Champions League uitgewezen. De Amsterdammers blameren zich eerst thuis en maken het debacle een week later in Griekenland compleet.

Ajax-trainer Peter Bosz is blij met de loting: “PAOK is vierde geworden in Griekenland. Het is voor onze jonge ploeg een heel leerzame ervaring om zich op dat niveau voor lul te zetten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou wat mij betreft heeft die jongen van Bosz zijn eerste blunder al achter de rug (en dus, hoewel nog maar kort, ook al een Ajax-verleden). Kijk eens naar de reclameborden op de achtergrond: Zillertal; je hoort de citerklanken al. De hele selectie is op voorvakantie in het Zillertal, geliefd oord bij bejaarde Hollandse toeristen. Peter B. heeft een speelse 3-dagen baard gekweekt om jeugdig op te vallen tussen al die toeristen.

Reageer
gravatar

helaas, de KNVB heeft PAOK teruggezet naar de Jupiler League wegens een financieel wanbeleid, en geeft SCcambuur de kans het gat op te vullen, nu verliest Ajax nog steeds.

Reageer
gravatar

Een typische Heracles of Heracles ben je: zo onderontwikkeld dat je niet eens goed kan spellen. ‘knikkerd’…. Hoe is het mogelijk? Zelfs ik, als vette allochtoon, heb ooit geleerd hoe je je werkwoorden vervoegt. Stam plus ‘t’ en zo.