Bron Camptocamp - Bertrand Semelet CC BY

Gezin gaat lekker 3 weekjes papa negeren in de Dordogne

'We hebben een schitterende camping uitgezocht'

Het is zomervakantie en dus pakt de familie Groensteen de koffers in om lekker 3 weekjes papa te gaan negeren in de Dordogne. Ze hebben er zin in.

Moeder Marja is er na een zwaar jaar aan toe: “Het is heerlijk om er met de meiden even lekker tussenuit te gaan. We hebben een schitterende camping uitgezocht dit jaar. Genoeg plek waar ik me kan afzonderen om zonder gezeur literaire thrillers te lezen. Verder is er gelukkig geen tv in het campingrestaurant, zodat je geen last hebt van die slappe figuren die de Tour de dinges willen kijken.”

Dochters Kelly (16) en Anne (13) hebben maandenlang uitgekeken naar de vakantie in de buurt van het pittoreske La Roque-Gageac. Vooral de schilderachtige dorpsstraat vol hippe koffiezaakjes met wifi maken het dorpje de perfecte plek om te snapchatten met hun vriendinnen die nog thuis zitten. Ook is er in de buurt een manege die paardrijlessen aanbiedt. Het campingterrein staat niet aangegeven op de tomtom.

Papa heeft er ook zin in.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat heerlijk dat Papa er is voor de boodschappen, serveren van de maaltijd, een drankje op zijn tijd,de afwas, taxi voor de jonge dames en het sjouwen van de toilettas. Paps, vergeet niet te genieten.

Reageer
gravatar

Het zou natuurlijk handiger zijn als er wél tv in de kantine was. Waar moet papa nu naar kijken?
Antwoord: naar de buurvrouw en daar begint het gezeik elke keer weer.

Reageer