Bron NOS

‘Portugezen vieren feest alsof ze het EK hebben gewonnen’

Aanvoerder Frankrijk verwijt tegenstander een bekrompen mentaliteit

De manier waarop de Portugese spelers en fans juichen na het winnen van het Europees kampioenschap, is bij de Franse aanvoerder Hugo Lloris in het verkeerde keelgat geschoten. Volgens de doelman vieren de Portugezen de titel alsof ze het EK hebben gewonnen.

“Ze speelden heel defensief en hebben nauwelijks kansen gecreëerd”, aldus een teleurgestelde Lloris. “Als je dan toch zo overdreven met die beker staat te zwaaien, heb je een heel bekrompen mentaliteit en bereik je niet veel.”

Het chagrijn bij de Fransen leidt tot vrolijkheid bij de onverschrokken Portugezen. Cristiano Ronaldo, kort nadat hij een reeks vikingkreten met de fans had uitgevoerd: “Voor een klein land als Portugal is zelfs het winnen van een EK al een enorme prestatie. Voor ons staat dat inderdaad gelijk aan het winnen van een EK.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is gewoon een schande. Die Portugese aanstellers en huilebalken maken overal een zooitje van, en Brussel moet het maar weer zien op te lossen.

Porxit met die gasten, punt uit.

Reageer
gravatar

Blikken beker? Een gifbeker dan toch. Daarbij komt dat het ding nog uitermate lelijk is bovendien.

En die Fransen moeten gewoon hun hoofd houden. Die kunnen beter staken dat foebelen.