Wikicommons CC BY/Richard Broekhuijzen

Als clown Bassie ooit overlijdt, kunnen deze tweets écht niet

Maar nu nog wel!

Ooit zal clown Bassie overlijden. Tegen die tijd zou het volstrekt ongepast zijn om daar allerlei flauwe opmerkingen over te twitteren. De respectloze tweets hieronder kunnen dan écht niet. Maar nu nog wel!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tut tut tut, de heren zijn opgeteld pas 310 jaar en goed geconserveerd, dus die kunnen nog wel een tijdje mee, als sprekende fossielen bij NTR’s Andere Tijden: “Hoe kinderlijk amusement er uit zag in de vroege jaren van de 20e eeuw toen Dappere Dodo, Opa Buiswater, Pipo de Clown, Klukkluk en De Dikke deur streden met Charley Chaplin, Buster Keaton en Laurel & Hardy, om de aandacht van kinderen, in het reclameblokkenloze tijdperk.

gravatar

Adriaan verder met Gerard Joling? En wat moeten we dan doen met een loslopende Gordon Heuckeroth van het duo Geer & Goor, Goor In de ramsj? Of Goor koppelen aan René Froger of aan Erica Terpstra en ze bij Omroep Max een reisprogramma laten maken, bijvoorbeeld: “Enkele reis Siberië”?