Bron YT - kermiskermis8

Noord-Korea of Noord-Brabant?

Kun jij raden waar deze foto's zijn gemaakt?

Het levert altijd weer verwarring op: is het nou Noord-Korea of Noord-Brabant? Doe de quiz om te kijken of jij ze wel van elkaar kunt onderscheiden.

We beginnen met een opwarmertje

Goed kijken!

Nu wordt het pas echt moeilijk..

Voor de oplettende kijkers..

Trap er niet in!

Antwoorden:
Antwoorden

0-2 goed
Oef! Dat ging even helemaal mis. Blijkbaar ken je het verschil niet tussen een totalitair regime en carnaval. Toch echt iets om aan te werken want dit kan tot vervelende misverstanden leiden.

2-4 goed
Scherp als altijd, jij laat je niet gek maken! Zo zie je maar dat een brede algemene ontwikkeling haar vruchten afwerpt.

5-5 goed
Jij bent een echte kenner! Toevallig woonachtig in Pyongyang met een vakantiehuisje in Breda?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gatver. Ik weet dat het een grapje is, maar ik vind het gewoon zo’n griezelige rotsfeer daar. Iedereen die hetzelfde denkt en hetzelfde doet, al die lelijke hoofden waarin niet één eigen gedachte omgaat, al die identieke persoonlijkheden die niet mogen/durven/kunnen afwijken van de norm.

Noord-Korea ben ik nog nooit geweest dus daar kan ik niet over oordelen.

Reageer
gravatar

Ik vind dit zo jammer.. Nu wordt er weer een kunstmatig onderscheid gemaakt tussen Noord-Brabant en de rest van de dorpen en phenix locaties in dit land!

gravatar

Bij de eerste vraag moest ik goed kijken of het wel echt twee foto’s waren. Even was ik bang dat De Efteling ten prooi was gevallen aan het Noord-Koreaanse regime (of omgekeerd natuurlijk)

Reageer
gravatar

Ik was nog nooit in Noord-Brabant geweest maar ik moet zeggen dat het een makkelijke toets was. Vooral omdat alle mooie plekken en glorieuze leiders bij Noord-Korea horen natuurlijk. Ook is daar minder luchtvervuiling omdat wij weinig auto’s hebben, wij denken namelijk wel aan het milieu.

Reageer