Een festival, maar dan met bier: zou het werken?

Nieuw concept overgewaaid uit Scandinavië

Bier en festivals: het lijkt een absurde combinatie. Toch vindt dit weekend een festival plaats, mét bier. Zou het werken?

De organisatie van het festival heeft het concept afgekeken van de Scandinaviërs, die al jaren bier schenken op festivals. “Natuurlijk is het altijd de vraag hoe zoiets in een ander land uitpakt, maar we hebben er alle vertrouwen in dat mensen snel aan het idee gewend zijn.”

Er worden veel bezoekers verwacht. Dick Kempen (26) heeft zijn kaartje al gekocht. “Ik hou van bier en ik ga ook graag naar festivals, maar aan de combinatie heb ik eigenlijk nog nooit gedacht. Het zal wel even wennen zijn als ik daar straks van de muziek sta te genieten met een biertje in mijn hand, maar ik hou wel van experimenteren.”

Ook zo benieuwd naar de vernieuwende combinatie van leuke muziek, goed eten en lekker bier? Kom dan dit weekend naar het Oedipus International Beer Festival waar de beste brouwers van de wereld zijn verzameld. Een festival, maar dan met bier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *