Inge wil niet stoken, hoor


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja ja, en ik heb je wel zien staan wiebelen hoor, bah!

Met je koiboihoed en luid klokkende oksels, tussen een stelletje leeftijdgenoten die allemaal een wielklem opliepen omdat hun rollators niet tussen de fietsen geparkeerd mochten staan.

Het hele Goof Denootplein was ermee vergeven, en het gedrentel veroorzaakt door die kutband, zorgde voor een ontbindingslucht die tenminste één innocent bystander te machtig werd, en tegen vier uur ‘s middags per ambulance moest worden afgevoerd. Het zag er weer bijzonder ernstig uit allemaal.

Kijk pik, dat je voor lul wil te staan is je eigen beslissing, maar het is echt beter om dit in een achterafzaaltje met de deuren dicht te doen. En dat geldt trouwens ook voor al die andere idioten, met name diegene die jullie tot in den treuren leren tellen tijdens het wiebelen.

http://tinyurl.com/hqyubhd

gravatar

Zo, jongelui, dit was even een mededeling in het kader van de door de regering gevorderde zendtijd ten behoeve van de groeiende Tokkie-populatie, op basis van de gestadig afnemende vrijheid van meningsuiting. “De Trollenverdelger” is een gedeponeerd handelsmerk van Unilever/DENK en uitsluitend verkrijgbaar in haar filiaal aan het Haagse Deynootplein.

gravatar

Jaja, en dan moeten wij als Inge’s omgeving het dus maar accepteren dat ze uit haar bek stinkt vanwege die dichtslibbende bacteriegroei tussen de tanden en kiezen.

Reageer