Bron YT - KNVB official

KNVB: De Graafschap mag in EU blijven

Voetbalbond komt Doetinchemmers tegemoet

De Graafschap mag ook komend seizoen uitkomen in de Europese Unie. Dat heeft de KNVB bekendgemaakt. De Doetinchemmers degradeerden dit seizoen naar de Jupiler League, maar vanwege de onzekere situatie rond FC Twente blijven de Superboeren toch in de EU.

De Graafschap denkt dat het blij is met de toezegging. Commercieel directeur Martine Zuil: “Dit klinkt als ontzettend goed nieuws. Het was voor ons heel belangrijk om in de eredivisie te blijven, maar nu blijkt dat we zelfs in de hele Europese Unie mogen blijven. Het is geweldig dat we daarover niet met terugwerkende kracht in onzekerheid hoeven te zitten.”

Door het besluit van de KNVB is Cambuur Leeuwarden komend seizoen lid van de Afrikaanse Unie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat mij, als eenvoudige sportliefhebber, ook deugd doet, is dat de stelselmatige overexposure van voetbal niet leidt tot oververzadiging van sponsor-boodschappen. Want op school-tv, thuis én op kantoor, op iedere beeldbuis, smartphone, tablet of monitor hoort -elke minuut- een sponsoor.

Reageer
gravatar

Bijna vergeten: “Bert van Oostveen” wordt mede mogelijk gemaakt door de gezamenlijk Chinese gokmaffia, de ministeries van Financiën, Economische Zaken, NSA en Artsen zonder Grenzen.

gravatar

Ja, maar alleen als het begrotingstekort onder de 3% blijft.

Vrij reizen naar een ander stadion zit er vooralsnog niet in. Een bus-combi abonnement voor alle inwoners van De Graafschap blijft verplicht. Tevens dient er een AZC te komen om zo’n 5000 asielzoekers op te vangen, en dient men in te burgeren.

Reageer