Bron Flickr - Marina Kuperman Villatoro CC BY

Rutger en zijn vrienden laten zich elk weekend helemaal de tyfus masseren in een wellness

'Helemaal naar de klote op de massagetafel'

Ieder weekend is het weer raak. Zaterdag aan het eind van de middag staan de vrienden van Rutger toeterend voor de deur om met z’n allen naar een Beauty & Wellness Center net over de Duitse grens te rijden en zich daar helemaal de tyfus te laten masseren.

“Dat is gewoon onze manier van ontspannen,” vertelt Rutger, glimmend van de massage-olie. “Helemaal naar de klote op de massagetafel. Je weet nooit precies wat er gaat gebeuren. Dan haalt Henry opeens een rondje vruchtensap en voor je het weet lig je met z’n allen in het bubbelbad. Gekkenhuis.”

Volgens Rutger lopen de beauty-arrangementen van de vriendengroep wel eens flink uit de hand. “Alles kan gebeuren als wij in een wellness zijn. De volgende ochtend word ik vaak helemaal ontspannen wakker in een witte badjas met plakjes komkommer op mijn ogen en dan denk ik: Oh nee he, wat hebben we nu weer uitgespookt? Vaak moet ik dan van anderen horen dat ik weer met m’n domme kop in een modderbad een scrub-behandeling heb genomen. Het is elk weekend weer legendarisch.”

Na het wellnessbezoek moeten Rutger en zijn vrienden snel weer terugschakelen naar de orde van de dag, die werkelijkheid voelt vaak als een klap in het gezicht: “Op maandagochtend zeggen mijn collega’s wel eens tegen mij dat ik er heerlijk uitgerust uitzie, of dat ik naar eucalyptus ruik. Op dat soort momenten kan ik vaak niet wachten tot het weer weekend is en mijn vrienden en ik onze zorgen weer kunnen vergeten met een heerlijke Heiß-Stein-Massage in de plaatselijke Schönheit und Wellness van Erkelenz.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wàt een stel HOOMMOOS!!

Een echte vent wordt gewoon strontbezopen en gaat dan lopen kopschoppen tegen iedereen die hem niet bevalt!
En bushokjes de ruiten inkegelen!
Gelàchen dat we hebben!!

Hier, steek nog een peuk op, ouwe rukker!

Tokkie

Reageer